Nejede esp ostavia 1

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

matesfox
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od matesfox »

nepřišel jsem nato,nikdo mi ještě neporadil :D měl by to být podelného zrychlení ale jeden píše že je nad pedalama a jeden u kastliku tak nevím...
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

snimac priecneho a pozdlzneho zrychlenia pri octavii I 4x4 s ESP sa nachada nad pedalom plynu ;) prisrobovane na konzole.

su to 2 snimace v jednom ;)
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Jenik 328
Přispěvovatel

Příspěvek od Jenik 328 »

Tak sem sehnal ten snímač a problém stale stejný píše to pořád tu senzorovou jednotku a v skupině 06 žádný pohyb.da se to Teda nějak obejít nebo musí se ten senzor nějak nastavit?
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

mas cidlo 1J1907638F alebo 1J1907638C ?

ak nemas jedno z nich...nepojde ti to.

zakladne nastavenie cidiel mas tu:

Kód: Vybrat vše

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Skoda_Octavia_(1U)_Brake_Electronics_(MK60)#Basic_Setting
Lateral Acceleration Sensor (G200)
a
Longitudinal Acceleration Sensor (G251)

robit ORIGINAL ROSSTECH kablom...cinakom ti to nemusi ist.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing." Edmund Burke
Jenik 328
Přispěvovatel

Příspěvek od Jenik 328 »

Mam pravě uplně jiny prodali mi due senzor asi s octavky co neměla 4x4 ja blbec sem si nevzal sebou ten stary myslel sem ze je jen jeden druh.Ten na čtyřkolu se neda fakt nikde sehnat a novy se mi kupovat nechce je to auto spis do lesa:-D.Da se to teda nejak obejit jak si psal na predchozi strance?
octaviask
Aktivista

Příspěvek od octaviask »

s tym snimacom si mozes vies co...ten ti tam nikdy nepojde.

napis mi do PM
trhna
Přispěvovatel

Příspěvek od trhna »

Zdravim, mam fabia rs 96kw rok 2006. Dnes rano prijdu k autu a zaclo svitit okamzite esp. Vcera vecer nic vag pise senzor g419. Cim mam zacit sehna novej senzor? Da se nejak promerit? Senzor se nachazi pod sedadlem ridice? Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“