VW Passat 1.9 tdi 96kw PD. Vysoka spotreba.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
zaujimalo by ma ako si na to prisieloctaviask píše:sky ty chod na skolenie slusneho spravania......
Octavia 1 Elegance rv2003 ASZ TDI PD 96kW M6 96500km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
Kupena v maji 2003
/contitech rozv pri 90500 po 11 rokoch/
spotreba tempomat 140 plne auto 5.6 displej=realita
dlhodoba spotreba 5.1
spotreba pri 80 4.2L/100km
trhac.. neresil jsem o litr vetsi spotrebu...ale cca o 3 litry...
A pro vsechny PROBLEM JE VYRESEN!! Delal tam bordel nejspis termostat kterej se nedostal na 90 stupnu a kdyz jo po chvili spadl trebas na 70...tim padem slo vic stavy protoze si RJ myslela ze je motor furt studeny...
Tedka uz s lehkou nohou jedu krasne za 6 litru a kdyz si tomu slapnu prez 7,5 se nedostanu.....tim padem pro me uzavrena vec a sem spokojenej...necekam ze budu jezdit za 5 litru..ale jezdit za 8 s lehkou nohou a za 10 kdyz sem tomu daval mi nepride jako "reseni SPOTREBY o jeden litr..." jak psal TRHAC
Jinak vsem jeste jednou diky za REAKCE! A timhle bych to uzavrel:)
A pro vsechny PROBLEM JE VYRESEN!! Delal tam bordel nejspis termostat kterej se nedostal na 90 stupnu a kdyz jo po chvili spadl trebas na 70...tim padem slo vic stavy protoze si RJ myslela ze je motor furt studeny...
Tedka uz s lehkou nohou jedu krasne za 6 litru a kdyz si tomu slapnu prez 7,5 se nedostanu.....tim padem pro me uzavrena vec a sem spokojenej...necekam ze budu jezdit za 5 litru..ale jezdit za 8 s lehkou nohou a za 10 kdyz sem tomu daval mi nepride jako "reseni SPOTREBY o jeden litr..." jak psal TRHAC
Nj někdo si holt koupí nafťáka kvůli nízké spotřebě a jinej zase aby se trošku svezl.a už máme rozdíl ve spotřebě.prostě sme všichni rádi žes to vyřešil tím termostatem.Lukynaco píše:trhac.. neresil jsem o litr vetsi spotrebu...ale cca o 3 litry...