ADKO13 píše:Ja mam hybrida k022 obal a vnutro k064 ale este neodladene na brzzde som bol bolo tam 180kw ale auto nejde dobre vobec to nevie regulovat bez sw
no len aby to po softe vedelo regulovat,take hybridy su na hovno
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
ADKO13 píše:Ja mam hybrida k022 obal a vnutro k064 ale este neodladene na brzzde som bol bolo tam 180kw ale auto nejde dobre vobec to nevie regulovat bez sw
no len aby to po softe vedelo regulovat,take hybridy su na hovno
Myslis ze by stim mohl byt problem? Pokud to bude delat clovek co tomu rozumi myslim ze by nemel byt problem pro neho to naladit.
eazy20 píše:jasne ze moze byt problem..priebeh a la vysoke tatry atd
Proto jsem to tema zalozil, abycch zjistil co a jak. Udajne v cr jezdi jiz nekolik 1.8t s hybridy zajimalo me prava jak se to chova. A hlavne jestli jsou stim problemy eventualne mas zkusenosti jak vidim
Libili se mi natom hybridu plug and play reseni takto kdyz budu chtit dalt k04 tak nechat upravit vyfuk(prirubu) a jine hadice voda olej. Zkusim jeste nekde badat jestli benajdu nekoho kdo to ma. Nebo se nato vyseru dam tam jenom k04 +4bar a jednotku apr na 245 koni a jebat
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Vsetko sa da odladit a hlavne v uk som videl tie hybridy a funguju no neni to len o turbe.. prvym limitom su seriove zvody z k04, ktore ponad 300ps maju problem, nebojim sa ze sa to neodladi a ze je priebeh jak vysoke tatry na aute ktore ma komplet iny vyfuk,zvody,turbo,ic je logicke..
Kazdu gt2860 som videl s priebehom skoro vtec od 5000-7000 to slo spodok nic.. aspon posledne grafi z pl a hlavne hybrid nieje problem staci dat diely origo borg a vyzdr je to o inom