Jen doplním že Karel4 dobře poradil.Pan Štainer přijel a za necelé půl hoďky byl žhavič venku.Celkem rychle vydělaný prachy ale když to znáš tak proč ne.Jen pro představu stálo to i s cestou 2900.tak ještě jednou dík za info hlavně Karlovi4
Hlavně že se to povedlo,je to furt levnější než sundavat hlavu.Ale ty nervy!!!
ty nervy se napodruhé už neřeší, u nás jen zvedneš telefon a z SK vyjedou hned, do dvou hodin je to OK, dělají všechno vytrhne vstřik, opraví závit, odvrtá,
před rokem jsem měl dva šrouby v hlavě, 2,3 dukato, zatáhl jsem to známému za litr spravil ale že naposledy at to už nikdy nevozím jen sdělanou hlavu a to je další past u tohoto geniálního motoru,
ta sada stojí asi 5500,vím to protože ji mám,a zalomena žhavička se da vytahnout celkem snadno,furt jen vrtaš čistiš a vyřezávaš závit... beru zato 2000 za žhavičku
matesfox píše:ta sada stojí asi 5500,vím to protože ji mám,a zalomena žhavička se da vytahnout celkem snadno,furt jen vrtaš čistiš a vyřezávaš závit... beru zato 2000 za žhavičku
kde jsi sadu koupil? kamarád zdejší uživatel toho má za rok víc určitě by ji uživil a já se přifařil dík