Je ta spotřeba normální?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
i když to je haldex,pořád tam máš kardan,diferák,poloosy a to má určitej odpor takže ta spotřeba bude určo vyšší než u aut s FWDFire píše:Je to HALDEX, tedy pri prokluzu predni napravy se pripoji zadek![]()
Spíš me zajímaly názory lidí kteří mají přímo zkušenost, uvidíme, snad někdo napisáááá
Escalade EXT 6.2 AWD flexfuel
Takžeeee.V sobotu jsem zajel na Shell.Shell V-power Diesel do plný.Vynuloval počítač a říkám si ,že přece ta spotřeba musí jít ještě dolů.A jo jde to.Ale jezdím po dálnici se škodovkami tak 100-110 max.Dávat šestku vůbec nemá smysl.Jakmile začne někdo předjíždět ve 110 někoho kdo jede 100 ,tak je to jen brzda-plyn!!!Takže takhle nééé.Nabral jsem DVD filmy a kncerty do auta a to je pohoda.
Musím říct ,že takhle jezdí spousta lidí.A čekal jsem jen kloboučkové muže a ženy ,ale není to pravda!
Po týdnu mám kolem 600 km najeto a 5,1/100 ukazuje.Počkám až naberu a kolik to bude ,ale vypadá to ,že jo.

Musím říct ,že takhle jezdí spousta lidí.A čekal jsem jen kloboučkové muže a ženy ,ale není to pravda!
Po týdnu mám kolem 600 km najeto a 5,1/100 ukazuje.Počkám až naberu a kolik to bude ,ale vypadá to ,že jo.
Diagnostika: VAG-CAN-PRO+K - VW, Škoda, Seat, Audi od 1990 až po současnost, VAGPROG 2009 - Editace Km, PIN IMMO, Klíče,
www.autopujcovna-pk.cz
www.autopujcovna-pk.cz
tak aktualne po Brne a sidlistich atd... cca do tech 7mi litru..mimo Brno ( okresky, dalnice cca 6litru)...pak jsou samozrejme extremy ze to jezdi od 5,6 - hoooodně
Takze 4x4 PD 74 kw tvrdim, ze zere 6 - 7 litránků
Tak uvazuju nad nejakou upravickou pro zvyseni vykonu a dolů spotreba
.. ze by trysky v kombinaci s CHIPEM ?

Takze 4x4 PD 74 kw tvrdim, ze zere 6 - 7 litránků

Tak uvazuju nad nejakou upravickou pro zvyseni vykonu a dolů spotreba