Kontrola logu propad výkonu

VW/Audi/Škoda/Seat - zvyšování výkonu (především TDI motory)

Moderátoři: šulda, Moderátoři

standa123
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od standa123 »

fred2 píše:Nepsal bych tu kdybych neměl pulku veci novou.

vždyt tady výš píšeš, že ani nevíš co v tom aute mas za hardware??? tak jak muzes vůbec to auto chipovat když ani nevís co v tom vůbec je...... (LOL) (LOL)
superb 3 140kw tdi - aktuální
leon ARL.....serie EX.
toledo ASV......197ps/426NM EX.
leon ARL.....212/440 EX.
leon cupra R310 CDLA - 350ps/480NM EX.
Forest
Aktivista

Příspěvek od Forest »

Uprimne receno, tvuj pristup je prinejmensim podivny: nesdelis HW a graf oriznes. Proc toto nekonzultujes se svym upravcem a jaky je duvod toho, ze ho zjevne tajis?

Byt tebou, preventivne bych si zkontroloval predevsim ten dil mezi regulacni packou a bankou, u ktereho muze byt vule v ulozeni vnitrniho "kloubku"/unibalu (doporuceni na zaklade zkusenosti).
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by (hm)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
fred2
Nováček

Příspěvek od fred2 »

Foreste nechci rešit čipaře bo ten je stoprocentni a rozjela by se tu nesmyslna diskuze. Diky za pochopeni. Nicméně tvoje poznamka. Zkoušel jsem prstem vůli a na kloubku je to dobré. Spiš vule je v bance jakože to nevim kolik milimetr posunu dovnitr i s tahlem.
standa123
Aktivista

Příspěvek od standa123 »

fred2 píše:Foreste nechci rešit čipaře bo ten je stoprocentni a rozjela by se tu nesmyslna diskuze. Diky za pochopeni. Nicméně tvoje poznamka. Zkoušel jsem prstem vůli a na kloubku je to dobré. Spiš vule je v bance jakože to nevim kolik milimetr posunu dovnitr i s tahlem.
tak proč nám nesdelís jaky mas upravy na aute??
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
fred2
Nováček

Příspěvek od fred2 »

standa123 píše:
fred2 píše:Foreste nechci rešit čipaře bo ten je stoprocentni a rozjela by se tu nesmyslna diskuze. Diky za pochopeni. Nicméně tvoje poznamka. Zkoušel jsem prstem vůli a na kloubku je to dobré. Spiš vule je v bance jakože to nevim kolik milimetr posunu dovnitr i s tahlem.
Hybrid turbosport. Vic nic. Prostě když to reknu blbě schazi mi 30ps
standa123
Aktivista

Příspěvek od standa123 »

fred2 píše:
standa123 píše:
V tom případě to všechno beru zpět a tohle jsi měl napsat hned na začátku, nemuselo se tady spekulovat o softu a podobně. To asi nemuzes cekat zázraky když nasadíš jen hybrida turbo a nic víc k tomu. Navíc kdo ví v jakým stavu jsou i ostatní věci okolo. Myslím si že ladič tě urcite poucil co a jak dál a řekl ti k tomu svý, nebo ne??
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
fred2
Nováček

Příspěvek od fred2 »

standa123 píše:
fred2 píše:
standa123 píše: tak proč nám nesdelís jaky mas upravy na aute??
V tom případě to všechno beru zpět a tohle jsi měl napsat hned na začátku, nemuselo se tady spekulovat o softu a podobně. To asi nemuzes cekat zázraky když nasadíš jen hybrida turbo a nic víc k tomu. Navíc kdo ví v jakým stavu jsou i ostatní věci okolo. Myslím si že ladič tě urcite poucil co a jak dál a řekl ti k tomu svý, nebo ne??
Práve že to nechtěl cipovat protože jeden vstrik ukazoval 2.60. Ale ja řek at to zkusi. Tak jde oto jestli ten vstrik by udělal 30ps. Samozrejmě že už jsem ho vyvenil.
standa123
Aktivista

Příspěvek od standa123 »

fred2 píše:
standa123 píše:
fred2 píše: Hybrid turbosport. Vic nic. Prostě když to reknu blbě schazi mi 30ps
Práve že to nechtěl cipovat protože jeden vstrik ukazoval 2.60. Ale ja řek at to zkusi. Tak jde oto jestli ten vstrik by udělal 30ps. Samozrejmě že už jsem ho vyvenil.
Tak to díky, ted sem tady za vola že urážím něčí soft a přitom dotyčnej je v tom nevině. A o chybě se tady ví ale ty mlčíš jak to vlastně bylo....nemám slov (LOL) (LOL) (LOL)
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Takže ono se vlastně ani neví, jestli ten graf je před "laděním", po "ladění", před opravou, po opravě...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
fred2
Nováček

Příspěvek od fred2 »

HanZ píše:Takže ono se vlastně ani neví, jestli ten graf je před "laděním", po "ladění", před opravou, po opravě...
Po laděni před opravou. Takže asi stim budu muset znovu zatočit. :D
Frenzy
Přispěvovatel

Příspěvek od Frenzy »

Ani po opravě vstřiku nebudeš mít 30ps navíc na sériovým IC... Nejdřív si zjisti, co to obnáší, a pak laď...
Ibiza AHU, PP 764, EGR-off, KAT-off - minulost
Leon ASV - PP 764, GT1646V
,,...přitom 4 válce stačí, když turbo tlačí!" http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 1C1BOx0Mig
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Metoda pokus-omyl. Drahá sranda.

Jen se divím, že mu to ladič nerozmluvil. Dříve jsem se také nechával ukecat, že to opraví pak...dnes už ani náhodou. Raději risknu, že už nepřijede, než řešit takovéto problémy!!
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
standa123
Aktivista

Příspěvek od standa123 »

HanZ píše:Metoda pokus-omyl. Drahá sranda.

Jen se divím, že mu to ladič nerozmluvil. Dříve jsem se také nechával ukecat, že to opraví pak...dnes už ani náhodou. Raději risknu, že už nepřijede, než řešit takovéto problémy!!
kazdej si asi myslí že se softwerem dá všechno opravit....... :roll:
leon ARL.....serie EX.
leon ARL.....212/440 EX.
Odpovědět

Zpět na „Zvyšování výkonu VW group (DIESEL)“