Motor74kW lze zaměnit za ASZ 96kW?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

martinsidlo
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od martinsidlo »

Tomas.cz píše:Asi jak v době Favoritů, když se zaměnil motor s kódem 135 za 136, to byl větší problém, než kdyby pod kapotou byl motor z Trabanta a ještě vzhůru nohama :)
Ten motor z Trabanta jsem nestrkal dopředu ale dozadu a STK vpohodě.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Domecek
Aktivista

Příspěvek od Domecek »

pravda, že mladých kokotů přibývá (wallbash)
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Ty máš výhodu, že jsi starý- mladý a ve 20 letech si myslel jako dědek. Mládí sebou vždy nese experimentování, a je mnohdy velmi užitečné při zvyšování zručnosti dotyčného. Samozřejmě si mnohdy nabije hubu, ale není nad poučení..Je to pořád lepší, než být sucharem a radši si šlehnout, než něco dělat... :)
P.S. myslíš, že bylo chytré koumat nad tím, dát na pionýra 2 karburátory? Dospělák se tomu pohrdavě zasměje, mlaďas se zamyslí..
nepropadat panice...
Galoš
Přispěvovatel

Příspěvek od Galoš »

Nebylo mysleno ty "mlady kokoti "jako ze technici na STK to asi nebylo na toho co tam chce davat jinej motor (LOL)
Vw SHARAN 1.9 tdi PD 96kw ASZ
Ford Galaxy. 1.9 tdi PD 96kw ASZ
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tak sorry, ono je to nespravedlivé i to, co jsem napsal předtím, protože je to kolektivní vina. Ale nové koště dobře mete a čerstvě vyškolený technik je vždy horší než starý harcovník, ale samozřejmě při každé úvaze se někdo urazí..Mě dneska mladá slečna se silným make-upem nazvala mimo jiné, že jsem asi zaspal dobu, když jsem jí řekl, že na rozdíl od jejich kolegyň stejného stáří je líná a otrávená a nazval ji soudružkou...Prostě dědek jí otravoval, ale byla to falešná blondýna s otylým pupkem, udřená tím, že s nataženou rukou namíří pískátko na prodanou věc.. Tak se omlouvám, zda jsem někoho neoprávněně urazil... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“