Ten motor z Trabanta jsem nestrkal dopředu ale dozadu a STK vpohodě.Tomas.cz píše:Asi jak v době Favoritů, když se zaměnil motor s kódem 135 za 136, to byl větší problém, než kdyby pod kapotou byl motor z Trabanta a ještě vzhůru nohama
Motor74kW lze zaměnit za ASZ 96kW?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- martinsidlo
- Aktivista
Odpovědi: 0
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Ty máš výhodu, že jsi starý- mladý a ve 20 letech si myslel jako dědek. Mládí sebou vždy nese experimentování, a je mnohdy velmi užitečné při zvyšování zručnosti dotyčného. Samozřejmě si mnohdy nabije hubu, ale není nad poučení..Je to pořád lepší, než být sucharem a radši si šlehnout, než něco dělat...
P.S. myslíš, že bylo chytré koumat nad tím, dát na pionýra 2 karburátory? Dospělák se tomu pohrdavě zasměje, mlaďas se zamyslí..

P.S. myslíš, že bylo chytré koumat nad tím, dát na pionýra 2 karburátory? Dospělák se tomu pohrdavě zasměje, mlaďas se zamyslí..
nepropadat panice...
Tak sorry, ono je to nespravedlivé i to, co jsem napsal předtím, protože je to kolektivní vina. Ale nové koště dobře mete a čerstvě vyškolený technik je vždy horší než starý harcovník, ale samozřejmě při každé úvaze se někdo urazí..Mě dneska mladá slečna se silným make-upem nazvala mimo jiné, že jsem asi zaspal dobu, když jsem jí řekl, že na rozdíl od jejich kolegyň stejného stáří je líná a otrávená a nazval ji soudružkou...Prostě dědek jí otravoval, ale byla to falešná blondýna s otylým pupkem, udřená tím, že s nataženou rukou namíří pískátko na prodanou věc.. Tak se omlouvám, zda jsem někoho neoprávněně urazil... 

nepropadat panice...