Špatné turbo?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
No prave ten muj piskot a houkani prisuzuju "dutemu' vyfuku.Svody jsou o.k,vlnovec taky a presto piska a slysim jak se dotaci po vypnuti motoru.Neresim..martinsidlo píše:V turbu proudí vzduch,je tam meluzína. Normální projev základní fyziky.
Tuhle jsem měnil nový zadní tlumič BOSAL na OI ASZ a to byla meluzína. Šel okamžitě dolů a zákazník si vyřizuje reklamaci u prodejce.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
Pravda, pravda
dost lidí znám co mají TDi a jezdí klidně 1200 otáček, naposledy když mě kamarád vezl do nemocnice tak jsem měl chuť ho vyhodit a odjet to sám..... říkám mu podřaď , ty to neslyšíš jak to duní a nechce se tomu? ....prý vždyť je to nafta.... už mý auto řídit nikdy nebude....já vždycky opatrně ohřívám, dochlazuju, každý šroubek namazanej, včas olej, filtry a takovýto hňup by mi to do*ebal
mě taky turbo nedávno začalo houkat jak sanitka.... ale je mi divný že zničeho nic.... přijedu, dochladím, zamknu...vypiju kafe, přijdu nastartuju a najednou,...sakra kde jsou ty švestky.... a celou jízdu v depresi že po mě jdou....

O2 BXE 4x4, GTB 1756V
EDIT: Nevim co se stalo,ale po protahnuti motoru na ctyrku v otackach pres 4 tis,asi 500 metru (predjizdeni do kopce) mi turbo vyrazne utichlo,resp. uvnitr auta neni skoro slyset.Pred tim bylo slyset teda vyrazne..Tahne to jako pred tim,jen piskot neslysim..Co se mohlo stat? Neco si sedlo nebo uvolnilo ve vyfuku?NOVON píše:No prave ten muj piskot a houkani prisuzuju "dutemu' vyfuku.Svody jsou o.k,vlnovec taky a presto piska a slysim jak se dotaci po vypnuti motoru.Neresim..martinsidlo píše:V turbu proudí vzduch,je tam meluzína. Normální projev základní fyziky.
Tuhle jsem měnil nový zadní tlumič BOSAL na OI ASZ a to byla meluzína. Šel okamžitě dolů a zákazník si vyřizuje reklamaci u prodejce.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG