cvikla píše:Nechápu co je na tom autě špatného. Hlavně že BMW a koncern má vždy všechno perfektně vymyšlené. To čerpadlo odešlo jen špatným zacházením majitele. Buď špatná nafta nebo vyjíždel naftu do mrtě. Mám tyhle auta několík let

Co je něm špatného? To že proti dřívější pověsti Peugeota je jakákoliv kvalitní oprava čerpadla větší, než cena vozu..Přidat jeden ventil a zvýšit obsah a "komfort" tím, že jej vybavím idiotských immo , snímači a čerpadlem, které je bez nich nefunkční, z něho udělalo vůz na konci autobazaru, kdy se otevře kapota , a když tam není mechanika, tak se zase zaklapne a jde se pryč.....Že někomu dojde nafta? Ano, je to vůl, ale někdy se tohle prostě stává...Prostě to čerpadlo je choulostivější než mechanika, samozřejmě vývoj postupuje, ale tahle cesta el. čerpadel ala Lucas je prostě špatná..A zedníci potřebují, jednoduché, blbuvzdorné a levně opravitelné auto, už jen proto, že s tím jezdí, kdo má ruce a nohy..a leje tam, co vypadá jak nafta .Ne nadarmo je až zázrak, jej s původním čerpadlem potkat na silnici...A podle mne, kdo akceptuje immo klávesnici a zůstává duševně zdráv i přes dlouhodobé užívání...má můj obdiv..

nepropadat panice...