Cikáni no .astra-11 píše:ML oblíbený auto rumunů, mrkněte někdy na D1, dvouplato, na tom dva Passaty a jak ho mastěj

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Radši na parkovišti potkám toho Cikana jak jsi je nazval.A6TDI píše:Cikáni no .astra-11 píše:ML oblíbený auto rumunů, mrkněte někdy na D1, dvouplato, na tom dva Passaty a jak ho mastěj
Nesouhlasím. Naopak nejlepší. Pro závodníky to zrovna není, ale jinak je jednoduchý, relativně spolehlivý, levně opravitelný motor, s nízkou spotřebou. Převodovky jak manuál, tak automat spolehlivé. Je to sice jedno z prvních "módních" SUV, ale pořád je to bytelný auto na rámu s uzávěrkou středního difu. Co mu dovolí nájezdový úhly a gumy, to projede.rudy5 píše: Najhorsi motor v ML.
zase to tak nehul ty intouši .Tommy TDI píše:Radši na parkovišti potkám toho Cikana jak jsi je nazval.A6TDI píše:Cikáni no .astra-11 píše:ML oblíbený auto rumunů, mrkněte někdy na D1, dvouplato, na tom dva Passaty a jak ho mastěj
Nežli IQ jako jsi ty.
Možná by jsi měl ve svých reakcích se víc zaměřit na kvalitu příspěvku nad kvantitou...
Jinak za mě ML s 2.7cdi dobrá volba. Tažný by to mělo mýt 3.3-3.5t
turbo kamna power píše:A6TDI, jericho: no vzhledem k tomu, čím jezdíte zrovna vy dva, tak bych o cikánech raději pomlčela nechápu, proč musíte každý druhý téma zaspamovat příspěvky o ničem
Nesouhlasím. Naopak nejlepší. Pro závodníky to zrovna není, ale jinak je jednoduchý, relativně spolehlivý, levně opravitelný motor, s nízkou spotřebou. Převodovky jak manuál, tak automat spolehlivé. Je to sice jedno z prvních "módních" SUV, ale pořád je to bytelný auto na rámu s uzávěrkou středního difu. Co mu dovolí nájezdový úhly a gumy, to projede.rudy5 píše: Najhorsi motor v ML.
Většina lidí, co má ML na tahání, má právě 270, i když vždycky se najde pár bláznů s benzínovou V8 nebo 400 cdi![]()
Land cruser je taky fajn, ale já mám raději němce
To tu ale pleteš dohromady dvě jiná auta. Já psal o ML w163. Motor V6 320cdi byl až v další generaci w164. V zásadě to není špatný motor, ale už je malinko složitější a má vyšší spotřebu, než starší řadové motory. Navíc většinou, hlavně pokud je to auto původem ze SRN, bývá s DPF. Jako najít pěknou w164 320 bez DPF na pružinách, asi to nebude špatné auto, ale bude jich málo.rudy5 píše:Precitaj si rozne recenzie testy atd jednoznacne 320cdi ked uz ML. Zere to menejj ako 270 ide omnoho lepsie a spolahlivejsie, motor 270cdi bol aj v jeepe .a vsade ti odporucia prave 320 a potom tu V8 a tu hlavne koli spolahlivosti do nejakeho roku lebo potom novsi model uz nebol taky spolahlivy.