Pokud máš v plánu dávat vstřiky na test, tak ne všude to dokáží změřit, zda ukapávají. Oni totiž kápnou většinou při provozní teplotě a to jentak někdo neumí.
Jinak pokud budeš kupovat, tak je vždy lepší celou sadu a vyhnout se použitým, ikdyž budou mít protokol ze stolice, který udává jak rozprašují a tlaky (viz první věta).
Audi a6 3.0tdi 165 kw BMK problémy.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- DIESELPOWER office
- uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Dobrý den,dobima píše:Tak jsem dnes začal rešit a jak už tady bylo psáno je to opravdu celkem problem.Respektivě není to problém ale ty vstřikovače stojí 5000kč repas a nikdo se do toho moc nehrne.Staré bych tam určitě nedával.A kde mysliš ze by mě je přezkoušeli jestli kapou pořádně nějaký tip?
tento typ "piezo-vstřikovače" není možné plnohodnotně zrepasovat.
Mohu nabídnout otestování na stolici pro ověření funkčnosti a v případě potřeby mohu nabídnout tovární Bosch X-Change díl (nejlevnější možnost výměny).
Maloobchodní cena za továrně repasovaný vstřikovač 11.702,- Kč s DPH / kus (+vratná záloha za starý díl +1.600,- Kč s DPH).
Z výše uvedené ceny Vám mohu nabídnout výraznou SLEVU!

Repas tu v ČR nikdo nedělá, nebo alespoň o nikom nevím. Narazil jsem akorát na nějakou polskou firmu, ale toho bych se bál. Ono samotné špičky se sehnat dají, ale sestavit ten vstřik dokupy už není sranda.
Zkus nabídku viz výše, třeba bude cena hodně zajímavá. Od toho Biberachu z Německa jsem měl tuším nabídku 160EUR za jeden vstřik + 25EUR poštovné.
Když jim pošleš špatný zpět, tak ti vrátí 50EUR. Vzhledem k hodnocení na Ebay bych neměl obavy. Ale zatím jsem to nemusel řešit.
Zkus nabídku viz výše, třeba bude cena hodně zajímavá. Od toho Biberachu z Německa jsem měl tuším nabídku 160EUR za jeden vstřik + 25EUR poštovné.
Když jim pošleš špatný zpět, tak ti vrátí 50EUR. Vzhledem k hodnocení na Ebay bych neměl obavy. Ale zatím jsem to nemusel řešit.
Audi A6 Avant 3.0 tdi ASB