Octavia ALH- neprošla emisema
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
izolačka,
moje zkušenost naměřeno 2.4 spodní průduch jsem zalepil na otvor jeden mm, váha dala max 370, na volnoběh 170, auto jelo ale nedalo se předjíždět výsledek měření O,24
stará rotačka stačilo na hlavě odstranit blombu, povolit převlečnou matici a povolit šroub o jednu otáčku okem bylo poznat že z výfuku nejde skoro nic a emise OK
co mě nastaro když jsem měl u pedečka 2,4 tak všechny ty testy redies kody všechno OKz výfuku žádný kouř, dal jsem pod výfuk bílý papír a připadalo mi to jakoby pedeško mělo dpf a přesto 2,4, vůbec jsem nevěděl jak to tehdy řešit
moje zkušenost naměřeno 2.4 spodní průduch jsem zalepil na otvor jeden mm, váha dala max 370, na volnoběh 170, auto jelo ale nedalo se předjíždět výsledek měření O,24
stará rotačka stačilo na hlavě odstranit blombu, povolit převlečnou matici a povolit šroub o jednu otáčku okem bylo poznat že z výfuku nejde skoro nic a emise OK
co mě nastaro když jsem měl u pedečka 2,4 tak všechny ty testy redies kody všechno OKz výfuku žádný kouř, dal jsem pod výfuk bílý papír a připadalo mi to jakoby pedeško mělo dpf a přesto 2,4, vůbec jsem nevěděl jak to tehdy řešit
slovacek.milos píše:izolačka,
tiež mám 81kw rotačku a čaká ma EK+STK, tej izolačke aj celkom chápem (váhe sa obmedzí prietok vzduchu, preto RJ nedovolí pustiť viac paliva), ale nechápem tej hlave a prevlečnej matici, môžeš byť konkrétnejší prosím?
Fabia III 1.2TSI 66kw
Touran Highline 77kw BKC, 6q GQN
Touran Highline 77kw BKC, 6q GQN
-
- Aktivista
-
- Aktivista
[quote="godeejay"]
jinak je to otázka času kdy nějaký trouba zadá do doplnkového testu data z váhy a auto které splnuje limit kouřivosti vyletí na doplnkovém testu který napíše nevyhovuje
doplnkové testy nastupují u benálu po 2002 a u nafty 2004
všeobecně se ví že dobytek vyprodukuje víc skleníkových plynu jak auta a co vyprodukují letadla křižující oblohu,které spalují tuny paliva, to nemá cenu ani o tom diskutovat
a my se časem budem jebat kvůli váze, redies, mil, nebo kontrolce nedostaek vody v ostřikovačích
nebo když kokot v praze vymyslí že technik co měří emise tři roky musí mít školení na LPG a CNG přesto že na to nemá mašinu a nikdy takové emise měřit nechce ani nebude, 
jinak je to otázka času kdy nějaký trouba zadá do doplnkového testu data z váhy a auto které splnuje limit kouřivosti vyletí na doplnkovém testu který napíše nevyhovuje
doplnkové testy nastupují u benálu po 2002 a u nafty 2004
všeobecně se ví že dobytek vyprodukuje víc skleníkových plynu jak auta a co vyprodukují letadla křižující oblohu,které spalují tuny paliva, to nemá cenu ani o tom diskutovat
a my se časem budem jebat kvůli váze, redies, mil, nebo kontrolce nedostaek vody v ostřikovačích

-
- Aktivista
možná by se dalo hovořit i o alibizmu co po tobě někdy chtějí nebo můžou chtít,mar.se píše:Tento týden jsem absolvoval STK s fábií 1.9TDI rok 2001 a na emisích naměřil kouřivost 0,09 (limit 1,5), rozptyl 0,02. To mě docela překvapilo, je to reálné, když tu čtu jaké problémy jsou s TDI-PD?
limit 1,5

-
- Nováček
Re: Octavia ALH- neprošla emisema
Ahoj jak to všichni myslíte s tou páskou na váhu? Funguje to i na oct1 66kw AGR? Trochu mi to popiš, mám zvýšenou kouřivost.