fabia 1.2 htp 40 kw jedno vacka .po rozvodech nenaskočí

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

Ty motory nejsou až tak špatné..Jen prostě nejsou blbuvzdorné..
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
DIAGNOSTIK
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od DIAGNOSTIK »

Když je honí řemeslníci, tak vydrží dost. Šetřílek, spořič, klidný řidič zapláče a zaplatí...Chce to mít uši. To samo 1.2 TSI.
To je situace!
NOVON
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od NOVON »

diagnostik: Ano je to přesně tak,praxe to dokazuje.Nejlepe olej 5w50 a točit,tocit,jezdit svižně.
VW Touran 1.6 MPI BSE 75 kw,LPG
Octavia 2 Combi 1.6 MPI BSE 75kw
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

DIAGNOSTIK píše:Když je honí řemeslníci, tak vydrží dost. Šetřílek, spořič, klidný řidič zapláče a zaplatí...Chce to mít uši. To samo 1.2 TSI.
Bohužel tohle byl model, který měl nahradit Š 120 a to nejen cenově. Že by todle někomu nedošlo, že se s tím bude kydlat po městě? Koikrát si říkám, že ti různí převzdělaní manageři nahoře by potřebovali pecku mezi oči, aby se jim rozsvítilo. Znám dost případů rozčarovaných bývalých majitelů starých škodovek, kteří to nechápali a jen platili, protože koncern si s nimi vytřel zadek..Na tohle neexistuje omluva..A že nejsou blbuvzdorné? Copak ztráta komprese jízdou z konstrukční chyby je sofistikovaná past pro profesionály? A což takhle přeskočené rozvody, kde je jen jedno velké kolečko a jedno malé a vědátoři tohle nejsou schopni vyřešit na rozdíl od kutila nebo ožralého kováře..? :?
P.S. jsou lidé, kteří mají uši pro hudební nástroje a také chtějí jezdit..
nepropadat panice...
DIAGNOSTIK
Přispěvovatel

Příspěvek od DIAGNOSTIK »

ááá pan Jerichoo...
Konstrukční chybu ten motor nemá, je to jednoduché a spolehlivé...Chyba je v použití materiálu rozvodového řetazu a kol. Kdyby byl kvalitní , tak se to nestává. Existuje sada, ale ta cena....Je asi ze zlata....
Stačí poslouchat a když se ozývá, tak vyměnit. Zase tolik práce to není...
To je situace!
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

A tak je to se vším, vlastně o nic nejde..Já nemám rád šlendrián, což dnes mnozí považují za běžnou věc. Ale vždy mne nadzvednou nové reklamy plné chytrosti v tom, koupit si zrovna tuto značku. A ty mi řekneš, ono o nic nejde, je to v materiálu..Je to svět, kde už nefunguje to, podám ti ruku a je to vlastně přísaha, že splním to, co jsem slíbil. Všiml sis, že už si chlapi ruce nepodávají?
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“