Bora TDi zaseknuté zadné brzdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- martinsidlo
- Aktivista
Odpovědi: 0
Tak upresním to, po vymenení strmeňov to už robí len jedna strana, brzdovka nová, všetko poriadne odvzdušnené, nové lanká ručnej - ručná odpojená aj tak je koleso zabrzdené. Kontroloval som hadičky nikde žiadna hrdza ale to je asi posledná možnosť ktorú môžem skúsiť - vymeniť hadičku. Ale nejde mi do hlavy, že pred výmenou strmeňov to robili obe strany, po výmene to robí už len jedna.. žeby vadný strmeň?
-
- Přispěvovatel
- martinsidlo
- Aktivista
Jako hadice samozřejmě umí nakysnout a pak vlastně vytvořit takový nechtěný "zpětný ventil" - to se mi stalo na Saxu, ale tady bych nejdřív vyloučil mechanickou stránku.
Mám tu vlákno i s videem kde jakoby zacloumám tou klecí...máš tam taky takový vakl jako já, nebo na pevno?
A co destičky, není potřeba je přibrousit - myslím železné hrany...aby nezůstávaly šprajcnutý - u některých výrobců jsem to musel trošku líznout na brusce
páčky od ručky tedy leží na dorazech - počítám
Mám tu vlákno i s videem kde jakoby zacloumám tou klecí...máš tam taky takový vakl jako já, nebo na pevno?
A co destičky, není potřeba je přibrousit - myslím železné hrany...aby nezůstávaly šprajcnutý - u některých výrobců jsem to musel trošku líznout na brusce
páčky od ručky tedy leží na dorazech - počítám
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23