Opravář myčky Gorenje/mora
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- optimista
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Nas bosch ma min 10 rokov a asi po troch rokoch začala strajkovat chyba E4 na displeji dosiel opravar vravi pozna tu chybu len nikto ju nevie opravit alebo vymena niečoho v cene novej mycky ale bol charakter a ukazal mi ako tu chybu obist vravi spustis program aky potrebujes a po minute otvoríš a zavries dvierka tak to robime doma dodnes a mycka si spokojne umyva 

s 120gls T603 favorit opel astra g
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
- hansdob
- Aktivista
Odpovědi: 1
Takže měřením jsem se se dopatral chyby v tě elektronice nahoře ve dvířkach jedna z těch 3 krabiček byla proud dovnitř jo ven ne a tak jsem ji otevřel a uvnitř vypáleno jedno místo. Vezmu to sebou klukům a uvidíme zda pomohou nebo musím najít novou.
Hmmmm na to byl rayx dobrej 😉😉😉 nechceš mi ji prosím najít ✌✌✌
Hmmmm na to byl rayx dobrej 😉😉😉 nechceš mi ji prosím najít ✌✌✌
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
- hansdob
- Aktivista
čistě teoreticky je to asi tento https://levnesporaky.cz/x156451/modul-elektronicky-pms
ted otázka jestli má cenu do 6 let použivané myčky kupovat tento modul cokdyž odešel protože je někde velký odběr nebo něco podobného ...........
ted otázka jestli má cenu do 6 let použivané myčky kupovat tento modul cokdyž odešel protože je někde velký odběr nebo něco podobného ...........
Skús sa informovať tuto. Keď som ešte opravoval bielu a čiernu techniku, tak mali toho dosť. https://www.avelmak.sk/index.php?lm=100 ... icle=73655
Po dohodě s opravářem to hoď to do krabice a pošli to sem: https://www.kselectronic.cz/opravy-ridicich-jednotek/
VW Golf IV 85 kW AJM
Mercedes GLK 320 CDi
Mercedes GLK 320 CDi
To je všetko pekné, ale treba to meriať ako celok. Treba zistiť prečo sa pokazila jednotka. Či vlastnou poruchou v obvode, alebo niečim v okolí. Kľudne sa môže stať, že sa vymení jednotka a bude v skrate napr. čerpadlo na prečerpávanie vody. Zapojíš to a opäť zhorí, napr. výkonový člen na výstupe,... Pár takýchto opráv som mal kedysi, keď za mnou prišli zákazníci aj vymontovanou jednotkou a chceli objednať druhú. Takže pozor, pár spotrebičov som opravil. Od práčiek po tv a pod. Osobne si myslím, že pri 6 ročnom spotrebiči to už význam nemá. Kúp Beko za 200/300 a máš kľud. Lacné, drží to a keď sa pokazí, tak ťa to nemrzí, ako napr. ako u Boscha za 700 a odpálení po 2 rokoch a 1 mesiaci 

- hansdob
- Aktivista
Kluci děkuju. Jak jsem psal vezmu to klukům do zaměstnání ať na to juknou. Určitě nemám v plánu dát 4000 za nový modul. Díky vám jsem ještě napsal jsem na ten odkaz ty opravy jednotek. No nová myčka co by vyhovovala je kolem 10 dnes takže ...... jen jsem kutil a nerad vyhazuju věci “bez důvodu” asi jsem ještě moc poškozenej starou školou. ✌😉😉✌ No uvidíme co bude.
Nový modul je nesmysl za ty ceny, Kleiner co dělá ofic servis pro Gorenje a postoval si tu ten podobný modul z jeho eshopu, třeba by uměl i servis a ne jen nový celý modul.
Podle fotky to vypadá na střelený LNK304, taková součátka co selhává a nikdo neví proč ...
S tímhle by si kluci co dělaj spínaný zdroje měli umět poradit, jen to LNK ale KO nebude, minimálně nějaký R s ním 
Podle fotky to vypadá na střelený LNK304, taková součátka co selhává a nikdo neví proč ...