Piskaju nove origo brzdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Problém máš v brzdení. Na začiatku témy píšeš o jemnom dobrzďovaní,... Vyber dosky, prebehni ich so šmirglom, bude tam sklovitý povrch a ten píska. Ak sa brzdy hladkajú, vyzerajú rovnako a časom pískajú. Je to tvrdšia zmen ako majú lacné dosky a prach sa zapečie do materálu. Riešim to každý mesiac, hlavne s Brembom. Preto napr. roadhausy nepískajú. Ale ani tak nebrzdia. Teraz som ich dal na svoje auto a letia do koša. Kreténom, čo jazdia 70km/h na 130 vyhovujú, kým sa raz nezohrejú a potom hovno 

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
[quote="JozefC"]Problém máš v brzdení. Na začiatku témy píšeš o jemnom dobrzďovaní,... Vyber dosky, prebehni ich so šmirglom, bude tam sklovitý povrch a ten píska.
jozef těch povrchů jsem se nabrousil
piču to pomohlo problém se hned vrátil, můje zkušenosti jsou naprosto jiné, ten povrch nepíská nemá jak, jsem i hudebník ale deska s kotoučem vyvolat pískání je mimo obor mého chápání,
deska píská tak že přehřeje kotouč ten se zvlní a kde deska dosedá na držák třmenu vyleští místečko a to píská, když zbrousíš desku a na to místečko dáš učko třeba z pásky na manžetu je dopískáno, tito výrobci už na to přišli leta Objednací kód: QB 109-1211
a ti ostatní ti budou tvrdit náboje, kotouče, špatně zajeté desky, brousit nějaké skloviny těch sem se nabrousil rozbrusem desky příčně nařezal, jsem si myslel ale problém se vrátil
píská kov o kov nikoliv obložení o kov důkazem je bubnová brzda ta nikdy nezapískala
ta umí jen kouřit a smrdět 
jozef těch povrchů jsem se nabrousil

deska píská tak že přehřeje kotouč ten se zvlní a kde deska dosedá na držák třmenu vyleští místečko a to píská, když zbrousíš desku a na to místečko dáš učko třeba z pásky na manžetu je dopískáno, tito výrobci už na to přišli leta Objednací kód: QB 109-1211
a ti ostatní ti budou tvrdit náboje, kotouče, špatně zajeté desky, brousit nějaké skloviny těch sem se nabrousil rozbrusem desky příčně nařezal, jsem si myslel ale problém se vrátil
píská kov o kov nikoliv obložení o kov důkazem je bubnová brzda ta nikdy nezapískala

Ma zmysel to skúšať????
https://www.autostore.sk/liqui-moly-spr ... brzd-3079/
Viem to aplikovať bez demontaze brzd?
https://www.autostore.sk/liqui-moly-spr ... brzd-3079/
Viem to aplikovať bez demontaze brzd?
Volkswagen Passat B8 2018 2.0 TDI DFGA 110kW 7DSG Highline Sedan