Taky jsem nad tím přemýšlel ale bohužel ten řemen má na sobě uprostřed takovou čárku po celém obvodu, a na boku jsou vidět takové jakési nitky či jak to jinak nazvat.

- 20230516_110659.jpg (2.67 MiB) Zobrazeno 809 x
prka píše: ↑21 kvě 2023, 21:07
To sání zatím nemusíš rozebírat. Když se dělala hlava, tak bylo sání dole a kdyby bylo třeba zanesené, tak by se na to přišlo. Každá netěsnost v sání od turba až po válce je na diagnostice vidět. Pokud říkáš, že turbo tlačí podle požadavku, tak bude celé sání v pořádku. Až budou rozvody a tlaky v pořádku, tak se podíváme na tu diagnostiku a uvidíme.
Jo dobře, tak ja zatím děkuji.
Co se týče ještě toho turba tak v Chrudimi se ptali zda to mají na regulaci lehce posunout, aby to tahalo lépe, takze ve 3500 ot dosahuje turba max. Plniciho tlaku.
co se týče tohoto tak auto ožilo oproti minule, protože pan mechanik byl takový umělec že ze starého turba co jsem měl (měl jsem ještě jednu asv kterou mi nabourali na zadek) tak mi přendal regulaci, ale už ji opětovně nenastavil takže tyčinka na regulaci byla krátká (to jsou slova turba.cz) a auto netahalo jak mělo.
Teď je tam nová regulace, nové nastavena a je to nastavené dobře dle diagnostiky.
Jelikož mám ty přepnuty rozvody tak to nechci točit na doraz ale při 1/4 plynu na 3000 ot jsem nel tlak i 1,2 baru.
Při 3500 by tam bylo ještě více o maličko.
1,42 mi tlačila Octavie která byla v chipu na 105 kw.
Po rozvodech a po nalezení tohoto problému už snad pojede dobře.