Golf 6 1.4tsi vynechavanie zapalovania

Technická řešení specifických problémů benzíňáků, včetně LPG i CNG pohonu.

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: Golf 6 1.4tsi vynechavanie zapalovania

Příspěvek od slovacek.milos »

marfan píše: 19 lis 2024, 20:29 Na tých sviečkach je už 1500km najazdené, preto tak vyzerajú.

V takom prípade je to vstrekovanie.
mi rok poškubávalo 1,2 TSi vyměněno v elektrice postupně všechno, nakonec stačilo sklepat odtrh ted přesně nevím ale asi na 0,7 mm musel bych´´najít moje téma mám ho zde, pak byl pokoj,

ještě jsem tě nepochopil ty jsi přehazoval i vstřiky???? a pořád 1 a 4 vynechává???? co třeba kabeláž nemáš tam roztažené piny?? u nafty to dělává, to se tu řešil jeden sup snad dva roky, kabeláž proměřená, nikdo na nic nepřišel až mně se to konečně vysralo v křižovatce, mobil došla baterka, šlapal jsem v papučích 3 km dom a byla to nakonec kabeláž, u benálu jsem konektory nebo kabeláž ke vstřikům vadnou zatím neviděl ani nečetl, u 1,4 tsi jsem zatím řešil jen gumičky na vstřikách rozpadly se a prolínal benál
marfan
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: Golf 6 1.4tsi vynechavanie zapalovania

Příspěvek od marfan »

Skusil som dať ten odtrh na tých dvoch valcoch a nezmenilo sa nič.

Ano pomenil som medzi sebou aby som vylúčil to, žeby to bolo vstrekom prípadne sviečkami.

Tie piny na konektoroch som pozeral aj som ich prestrekol čističom. Skúsim ešte pozrieť na konektoroch čo idú do cievok na svičky ale je to všetko čisté pekné.

A to vynechávanie zapalovania sa objaví pri udržiavani otáčok medzi 1800-2500 keď stojím. Na valci č.4 to tam naskakuje dosť rýchlo č.1 ide oveľa pomalšie.
Odpovědět

Zpět na „Údržba a zvyšování výkonu (BENZÍN, LPG, CNG)“