Rapid CBZA hlučný cca 8sec po prvním startu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Rapid CBZA hlučný cca 8sec po prvním startu
Je otazka zda u tech rozvodu menili i ten retizek na cerpadlo. V sade neni,musi se zvlast objednat.
Okta combi Tdi 66Kw Elegance, MR 02, ALH, 297 614 km
Já vím a tuhle informaci si zjistím.....
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Jestli někdo udělal jen hlavní řetěz a nechal na čerpadlo ten co je vytahanej jak kšandy jen proto aby tam auto nestálo o den dýl než mu dojde ten řetízek tak je to u mě debil
, v tom lepším případě se ještě bude ohánět tím že to není součást rozvodů ne...
Každý co jsem viděl byl vytahanej jako prase, když to mám dělat objednávám automaticky, některý sady třeba od ET ho obsahují, holt si to střihneš po někom ještě jednou jako opravku

Každý co jsem viděl byl vytahanej jako prase, když to mám dělat objednávám automaticky, některý sady třeba od ET ho obsahují, holt si to střihneš po někom ještě jednou jako opravku
- martinsidlo
- Aktivista
Ale vytahany retez necvaká !!!!
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Po startu to já nevím 2-3 sekundy nepříjemně zarachotí,mě osobně to rve uši,pak už je klid a dělá to právě tento řetízek, to jsem si jistý, "pár" jsem jich už dělal a pokaždé to pomohlo 

Hele jsem přesvědčený, že to bude ono.... jakmile si to ověřím a zjistím, že není udělaný, budu to řešit.....a co se týče rozvodů.... můžu nechat tedy to co tam je a nebo alespoň vyměnit ten napínák? Jako má to fakt pár tisíc najeto
Škoda Octavia 3 Combi 1,6 TDi CR 81kw CXXB, r.v. 2017 + Škoda Rapid 1,2 TSi CBZA rv 2013...VCDS MAX, VIS Online, Delphi 2020.23
Ještě jsem neviděl ten napínák KO,párkrát jsem ho zkusil vyměnit a nikdy to nepomohlo
Jestli to máš svoje auto vyměnil bych to celý a máš pokoj, ta sada od INA není drahá,myslím necelý 2tis. a řetízek na oil čerpadlo asi 700...
Jestli to máš svoje auto vyměnil bych to celý a máš pokoj, ta sada od INA není drahá,myslím necelý 2tis. a řetízek na oil čerpadlo asi 700...
Dokonce jsem našel origo sadu za 2900,- a řetízek buď jak píšeš a nebo origo za 960,-......ale když se v tom tak šťouráme....můžete mi někdo vysvětlit, co ten řetízek čerpadla dokáže tak natáhnout? Přeci ta olejová pumpa nemá takový odpor, aby se natáhnul i klidně v mém případě origo řetízek z oceli třeba o 1cm??? to mi nedává smysl....i když věřím, že to tak je...ale jaké síly na něj můžou působit, když honí jen jeden komponent? 

No, točit čerpadlem naprázdno a když bere a tlačí oil je celkem rozdíl ale nad tím nešpekuluj, prostě konstrukčně je to další nezvládnutej paskvil koncernu... 

- martinsidlo
- Aktivista
Ale na volnobeh to vybruje dopredu dozadu ten motor. Nejde soumerne,4 valce. A pri ubrani plynu myslis,ze nebrzdis cerpadlo ? Nebo kdyz pri rozjezdu chcipne ?
Jo to je ta China ocel,co delaji retezy za 5Kc a prodavaji za 960Kc.
Jo to je ta China ocel,co delaji retezy za 5Kc a prodavaji za 960Kc.
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex