O2 RS BMN nejde nastartovat po výměně hlavy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: O2 RS BMN nejde nastartovat po výměně hlavy
Jo podle mě to teče přes svody všechno je 2x přetesnené a furt to teče zezadu a tam už to nemá z čeho jineho téct
Leda, že bys je tam nedal...
Oct asv 2000, DieselPower
- martinsidlo
- Aktivista
Odpovědi: 0
Co takhle mazání turba ?
Simson Enduro S 51(70 ccm) ex
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Lada 1200 S(1500 ccm) 74 ex
Seat Cordoba Sdi AEY 98 ex
OI Combi TDi ASV 1xxPs,2xxNm,790tis.km brzdy 312 x 280 chlazené
Turbo je suché i hadice přívodní příští víkend se na to ještě podívám mel sem v plánu že to rozhodím a udělám ty gufera jestli to není blbost mě přijde že to je nejvíc od oleje u rozvodu ale gufera tam jsou nové a když sem to měl sundané tak to bylo suché
Neteče ti ventilový víko? I když tam máš nový těsnění může to týct.. na gufera na ventilech zapomeň.
Nejdriv tam bylo nove těsnění teklo to tak jsem pod to dal i silikon uplne stejně to teklo nebo ještě ze by to teklo pod hlavou ale vše bylo dotažené na moment jak na být .. celé jsem to umyl do sucha jel 2km a hned od oleje celý blok a smrad
Postupuješ nějak divně, když se rovnala hlava měli ventily venku a nechali stará gufírka ??
Ale to opravdu s únikem nemá nic společného
Nedávno jsem řešil netěsnost na vrchu motoru Audi PD a pomohlo až nové víko,jako fungl nové
Ale to opravdu s únikem nemá nic společného
Nedávno jsem řešil netěsnost na vrchu motoru Audi PD a pomohlo až nové víko,jako fungl nové
Dnes jsem na to koukal a vypadá že to teče přes svody u všech 4 válců na svodech je to oblité je možné že je to přes turbo když nemá žádnou vůli ?
A neteče ti to mezi hlavou a víkem vaček? Turbo je až jako pod svodama takže turbem by to asi být nemělo.
Nene to je vše suché turbo u bmn je postavené obráceně nad svodama právě
Ale až za. Takže i kdyby pustilo do výfuku, tak olej bude až za ním a ne ve svodech
OIII 1.4 TSI 240 000km
FI HTP LPG 340 000km
FI HTP LPG 340 000km
Nevím jak je tady konstruovaná hlava, ale svorníky pro turbo jsou do slepé díry, nebo průchozí někam do prostoru hlavy kde je už kontakt se stékajícím olejem?
Vím že některé hlavy mají díry durch do prostoru hlavy a svorníky jsou lepené, aby kolem závitu nemohl prolínat oleje / občas se tak i děje /.
Vím že některé hlavy mají díry durch do prostoru hlavy a svorníky jsou lepené, aby kolem závitu nemohl prolínat oleje / občas se tak i děje /.
Tak je to už konečně vyřešené nevim přesně čím to bylo ale vyměnil jsem znova gufera na vačkách dal jsem jinou klec na vačky a jiné víko a je sucho
To je ale trochu divný. Ta klec jak píšeš na vačky se nesmí zaměňovat. Taky by se ti mohly zavřít vačky