Nájezdy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Nájezdy
Jak to tady čítam tak som rád že mám jamu. Ale ani to nieje výhra známi mechanik už duchodca má take jamu a nadáva že už to behanie po schodoch do jamy neni ono a má vercajch aj v jame aby nemusel chodit hore dole
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
Podobný mám. Tuším, že jsem je koupil v akci v penáči. A vložit do sebe jdou.
Nicméně, ani s nima se pod auto pořádně nedostaneš. Buď máš vepředu předek, nebo zadek.
A dát je pod všechny kola nejde, protože se nevejdou pod prahy.
Takže to dělám tak: najet na nájezdy, k nájezdům přikurtovat. Potom vzít vzduchovej hever a zvednout zadek na kozy.
Teď jsem si koupil ty nájezdy s heverem, abych to dostal ještě o něco vejš.
Samozřejmě zvedák je zvedák. Ale na ten momentálně nemám místo. Kdybych ho měl, tak nevymejšlím takovýhle blbosti

Hlavně opatrně no, já jednou viděl jak jeden "mistr" heveroval auto, vždycky o kousek jednu stranu a přidal pod práh cihlu vpředu vzadu, pak zase druhou stranu, no měl to dobře metr ve vzduchu, sundal kola a jal se tahat převodovku,jenže jak pajsroval ven spodní čep ramene ( tehdy Peugeot 106 a tam to někdy sakra drží ) tak asi zabral víc než zdrávo a z těch cihel mu to spadlo na zem
,ještě že pod tím nezůstal,stačil vylézt jak se to začalo poroučet k zemi... 

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
roman1648 píše: ↑02 dub 2025, 09:36 Kámoš má pod sloupy zvedáku betonový patky já nevím tak 60x60 cm a myslím metr do hloubky,
romane kamarádovi jožkovi už je tam ukašlal ho prej kovid, ten vykopal bagrem jamu jak na atomový sklep, pak jsme sváželi po srážnici co se dalo, sypali beton házelijakýkolv odpad co beton připomínalo, byla z toho spíš raketová odpalovna, jožka se tak nadřel že skončil na kapačkách v nemocnici kyjov, to zabetonoval jen šavle z desty, pak jožka sestrojil nějaký motor a čerpadlo z liazky, když to zapl tak vyřadil z elektriky snad půl strážnice, pak k tomu čerpadlo balastil nějaký fiat motor, 1,6 D, to už jsem odmítl se na tom podílet, šavle nakonec uřezal a jebl do šrotu na zvedání si koupil starou destu na LPG
![]()
kamoš má třeba dva sloupy tuším z kel na hydrauliku, pod tím sklep a jsou tam hurdy na hurdách max 10 cm betonu a drží mu v tom 4 srouby, už jem někde viděl že to lano na hadrulice prdlo a poškodilo auto, tuším na trubce někde z vyškova je vědátor holohlavý co se furt ukazuje co umí, volá policajty když někdo něco neumí a tak nohttps://youtu.be/PBUr77igtjk
Jo. Proto ještě vemu tu kurtu a omotám obě přední kola společně s těma nájezdama a stáhnu to. Aby to nikam nemohlo. Když je vepředu zadek, tak by to drželo jen na rychlosti.roman1648 píše: ↑02 dub 2025, 11:15 Hlavně opatrně no, já jednou viděl jak jeden "mistr" heveroval auto, vždycky o kousek jednu stranu a přidal pod práh cihlu vpředu vzadu, pak zase druhou stranu, no měl to dobře metr ve vzduchu, sundal kola a jal se tahat převodovku,jenže jak pajsroval ven spodní čep ramene ( tehdy Peugeot 106 a tam to někdy sakra drží ) tak asi zabral víc než zdrávo a z těch cihel mu to spadlo na zem,ještě že pod tím nezůstal,stačil vylézt jak se to začalo poroučet k zemi...
![]()
A ty nájezdy s heverem už jsou relativně vysoký. Takže budu dovařovat v předu aspoň 20 cm profil, aby se nemohlo stát tohle.