Texaco Havoline 5W40 505.01
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Texaco Havoline 505.01
nevím co se vám pane stanislav zdá trapné ten výsledek našich příspěvků je stejný já jsem napsal at si olej koupí jinde když se ho bojí a vy jste napsal když ho nechce at ho od vás nenakupuje akorát jste tam přidal vykřičníky, to taky není zrovna obchodně etické když se zákazníkovi něco nezdá poslat ho jinam , pokud bych potřeboval specifikaci a váš olej ho splnuje tak ho koupím naleju a ani o tom nepřemýšlím milošStanislav Bydlo píše:Vážený pane Reis, co jste si koupil olej od naší firmy Vasoil. Jen na začátek chci upřesnit, že nejsme jen "internetový prodejce", ale provozujeme i VO sklad s oleji,mazivy a autochemií v Mostě-Čepirohy 115.slovacek.milos píše:to je asi případ pro chemickou laboratoř a polici, pokud máš obavu kup si ho jinde milošDavid Ries píše:Koupil jsem 5 l oleje Texaco Havoline 5 W-40 u internetového prodejce: http://www.vasoil.cz/detail/texaco-havo ... a-castrol/ . Nemáte někdo s tímto prodejcem a olejem zkušenosti? Mám Oct. 1.9 TDI PD 96 KW. Ta cena byla velmi výhodná (162Kč/1 l), ale mám trochu obavu, aby olej odpovídal specifikaci 505.01 a nebyl v "náhradním obalu" nějakej olej do friťáku a já nezadřel motor.
Je jen na Vás co si kde a o koho objednáte. Asi máte špatné zkušenosti s jinými prodejci, ale uvádět zda jste náhodou nekoupil friťák a v návaznosti na to Váš "kolega" v diskuzi zmiňuje policii a laboratoř se mi zdá fakt trapné. Poskytnu Vám informaci ohledně "levného oleje v náhradním obalu". Na našich stránkách www.vasoil.cz máte možnost si objednat zmiňovaný olej v originál balení, nebo náhradním obalu. Vy jste volil náhradní obal aby jste ušetřil, O.K. , Vaše volba. Oleje prodáváme již 8 let a ještě jsme neřešili žádnou reklamaci. Olej je tak levný proto, že si ho pro naše spokejené zákazníky vozíme z Německa, kde olej koupíme za podstatně nižší ceny než v ČR. Kupujeme olej v originál sudech a kanystrech Texaco. Někdo si koupí originální balení a někdo aby ušetřil - olej v náhradním obalu, tzn. stočený z originál sudu do kanystru. Nechcete-li olej od nás, tak u nás nenakupujte!!!!!!
Nakonec se každý může do našeho skladu přijet podívat a přesvědčit se. Rád Vás uvítam.
-
- Nováček
Re: Texaco Havoline 505.01
Trapné je to, že vy zmiňujete polici(asi policii) a chemickou laboratoř. Klidně dotoho půjdeme. Co se týká etiky obchodu tak se jen bráníme křivému nařčení. My se obchodem živíme a už dlouho a nemůžeme si dovolit prodávat nekvalitní zboží. Vždy je to na zákazníkovi kde si zboží zakoupí a jestli opravdu nevěří náhradnímu obalu od nás tak ať u nás olej nenakupuje-na tom trváme. Toť všeslovacek.milos píše:nevím co se vám pane stanislav zdá trapné ten výsledek našich příspěvků je stejný já jsem napsal at si olej koupí jinde když se ho bojí a vy jste napsal když ho nechce at ho od vás nenakupuje akorát jste tam přidal vykřičníky, to taky není zrovna obchodně etické když se zákazníkovi něco nezdá poslat ho jinam , pokud bych potřeboval specifikaci a váš olej ho splnuje tak ho koupím naleju a ani o tom nepřemýšlím milošStanislav Bydlo píše:Vážený pane Reis, co jste si koupil olej od naší firmy Vasoil. Jen na začátek chci upřesnit, že nejsme jen "internetový prodejce", ale provozujeme i VO sklad s oleji,mazivy a autochemií v Mostě-Čepirohy 115.slovacek.milos píše: to je asi případ pro chemickou laboratoř a polici, pokud máš obavu kup si ho jinde miloš
Je jen na Vás co si kde a o koho objednáte. Asi máte špatné zkušenosti s jinými prodejci, ale uvádět zda jste náhodou nekoupil friťák a v návaznosti na to Váš "kolega" v diskuzi zmiňuje policii a laboratoř se mi zdá fakt trapné. Poskytnu Vám informaci ohledně "levného oleje v náhradním obalu". Na našich stránkách www.vasoil.cz máte možnost si objednat zmiňovaný olej v originál balení, nebo náhradním obalu. Vy jste volil náhradní obal aby jste ušetřil, O.K. , Vaše volba. Oleje prodáváme již 8 let a ještě jsme neřešili žádnou reklamaci. Olej je tak levný proto, že si ho pro naše spokejené zákazníky vozíme z Německa, kde olej koupíme za podstatně nižší ceny než v ČR. Kupujeme olej v originál sudech a kanystrech Texaco. Někdo si koupí originální balení a někdo aby ušetřil - olej v náhradním obalu, tzn. stočený z originál sudu do kanystru. Nechcete-li olej od nás, tak u nás nenakupujte!!!!!!
Nakonec se každý může do našeho skladu přijet podívat a přesvědčit se. Rád Vás uvítam.
-
- Nováček
Havoline 505.01
Přeji dobrý den. Nechtěl jsem zde rozpoutávat ostrou disuzi, jsem zde nový, zaregistroval jsem se včera a to z důvodu shánění informací ohledně zmiňovaného internetového prodejce a jeho produktu. Do včerejšího dne jsem o tomto fóru neměl ponětí. Co se týká vyjádření p. Bydla - je to přesně to, co jsem chtěl slyšet a co jsem očekával že mi odpoví (tedy to, co se týká produktu, balení, stáčení atd.). Bohužel, poté se jsem firmu VASOIL s.r.o. kontaktoval e-mailem tak mi bylo ze strany p. Bydla pouze sděleno toto (kopíruji):
"Dobrý večer
Pokud naším produktům nevěříte, tak si je u nás vůbec neobjednávejte. Zvážím zda proti Vám podnikneme další kroky ohledně Vaší diskuze na Dieselpower foru. Pomlouvat naši firmu nikdo nebude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S pozdravem Bydlo Stanislav, jednatel Vasoil s.r.o.
P.S. Vaše registrace v e-shopu Vasoil bude zrušena " (konec kopie)
Vážený pane Bydlo, děkuji za zrušení registrace. Více nemám co dodat. Váš e-mail, pane Bydlo, hovoří sám za sebe a jen doufám, že jsem první a poslední zákazník, který není spokojen s Vaším přístupem k zákazníkům. Vaše produkty nehodnotím! Pouze přístup k zákazníkům! (Jeden vykříčník stačí, nejsem totiž v tuto chvíli unášen vášněmi jako Vy). Ještě jednu věc si ale neodpustím, pane Bydlo. Pokud si myslíte, že pomlouvám Vaší firmu, jste na omylu, Vaše firma si dělá reklamu sama.
S pozdravem, Ries
"Dobrý večer
Pokud naším produktům nevěříte, tak si je u nás vůbec neobjednávejte. Zvážím zda proti Vám podnikneme další kroky ohledně Vaší diskuze na Dieselpower foru. Pomlouvat naši firmu nikdo nebude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vážený pane Bydlo, děkuji za zrušení registrace. Více nemám co dodat. Váš e-mail, pane Bydlo, hovoří sám za sebe a jen doufám, že jsem první a poslední zákazník, který není spokojen s Vaším přístupem k zákazníkům. Vaše produkty nehodnotím! Pouze přístup k zákazníkům! (Jeden vykříčník stačí, nejsem totiž v tuto chvíli unášen vášněmi jako Vy). Ještě jednu věc si ale neodpustím, pane Bydlo. Pokud si myslíte, že pomlouvám Vaší firmu, jste na omylu, Vaše firma si dělá reklamu sama.
S pozdravem, Ries
Octavia 1.9 TDI PD 96 KW
Inu.. ja do svyho PD davam Castrol 505.01 a jsem v klidu (300kc/l). Behem intervalu vymeny xkrat kontroluju stav oleje a dolevat prakticky nemusim. (najeto 260 tkm) Jen jednou jsem dal Texaco se specifikaci 505.01 a behem 15 tisic km jsem musel dolit pres litr oleje a chod motoru mi prisel o dost tvrdsi.. Ted jsem zpatky u Castrolu a dolevat nemusim.. Uz jsem tady xkrat cetl, jak tu vsichni maji Castrol "radi", ale ja s nim nemam jediny problem.. Jinak nic proti Texacu nemam, jen pisu moji zkusenost..
-
- Aktivista
já mám kámoše dává to co ty do 205 1.9 interval 10000 motor jak nový přijede na jaře najeto skoro 600.000 km milošPampaliny píše:Inu.. ja do svyho PD davam Castrol 505.01 a jsem v klidu (300kc/l). Behem intervalu vymeny xkrat kontroluju stav oleje a dolevat prakticky nemusim. (najeto 260 tkm) Jen jednou jsem dal Texaco se specifikaci 505.01 a behem 15 tisic km jsem musel dolit pres litr oleje a chod motoru mi prisel o dost tvrdsi.. Ted jsem zpatky u Castrolu a dolevat nemusim.. Uz jsem tady xkrat cetl, jak tu vsichni maji Castrol "radi", ale ja s nim nemam jediny problem.. Jinak nic proti Texacu nemam, jen pisu moji zkusenost..
Otázkou je kolik za sezonu najedete a kolik sezon motor vydrží a při jakém opotřebení. Za 2 sezony nepozná člověk vůbec nic bez měření opotřebení, takže takovéhle prohlášení při vší úctě je plácání prknem o rybník.TK píše:Vřele doporučuji. Již druhou sezonu s olejem Havoline Ultra S 5W - 40, spec. 505 01 jedu MČR v rally (viz. úvodní strana Diesel Pover) a motor funguje bez jediného problému. I v takovém zatížení jako při soutěži ten olej obstál. Žádné opotřebení vaček atd.
Vážený pane Bydlo,
k obchodním praktikám dobrého obchodníka patří i určitá sebejistota a důstojnost vystupování - tuto oblast jste moc nezvládl, pokud se při dneštním stavu v internetovém obchodě divíte pochybnostem zákazníků.
G3 Variant synchro
Zajimava diskuse, mi jezdíme vrchy, a již po nekolikate náš tým obdržel titul Mistr republiky. Jezdíme s Felinou , s nasím udelaným motorem 1,6 16V 235 koní, je to na karburatoreh, žadný vzduchový filtry, trychtýře a rovnou do valce. Jezdili jsme olej Castrol Edge 10W/60 , po každem zavodě se kontroluje olej, vypustí se a byl přepalenej, hnusnej a smrdutej. Tak se od upustilo, ted použivame Mobil 1 a nebo Repsol, a žadnej problem . Kdysi delal Castrol GTX 3 Protec, nebo tak nak 15W/40 litr stal 230kc, par Felicii 1,9D k nam jezdilo na servis a vždycky si privezli ten Castrol. Druha co knam jezdila tak ta jezdí na Mogul Forte GX myslím že je to taky 15W/40, obojí sou Pickupi . O kvalitě toho Castrolu svedcí už to, že po startu to cvaka dlouho než to stichne a hlavne to když se na obouch menila vana, co nekde nabrali. Ta co jela Castrol tak na spodku byl takovej hnuj, že se musel sundat i sací koš a vymejt. Ta co jezdí Mogul . tak tam toho bylo podstatně mín a nebyl to takovej mazut. Sam olejař co nam vozí oleje, tak říkal že je to obycejnej ale drahej mineral, s vlastnostma horšíma než Mogul. Nekde to je možna i na netu, jak se delal test oleju. Každej chvalí sví, kdo si tam co leje je každýho věc. Ve Fordu jsme meli olej Ford Formula 5W/30 a Texaco 5w/30, jedno bylo dražsí asi Texaco. Když to clověk nalíval, tak ten Fordackej byl takovej hnedej a Texaco bílí. Nakonec se zjistilo , že ten Fordackej ma Sae {viskozitu} 30, ale je to mineral, Texaco plna sintetika. Mobil ma 10W/40 viskozitu , jinak je to plna sintetika, zrovna tak Repsol, lze koupit klasiku 10W/40 polosintetiku nebo 10W/40 Multiwalwulas , což je plna sintetika .bobG3 píše:Otázkou je kolik za sezonu najedete a kolik sezon motor vydrží a při jakém opotřebení. Za 2 sezony nepozná člověk vůbec nic bez měření opotřebení, takže takovéhle prohlášení při vší úctě je plácání prknem o rybník.TK píše:Vřele doporučuji. Již druhou sezonu s olejem Havoline Ultra S 5W - 40, spec. 505 01 jedu MČR v rally (viz. úvodní strana Diesel Pover) a motor funguje bez jediného problému. I v takovém zatížení jako při soutěži ten olej obstál. Žádné opotřebení vaček atd.
Vážený pane Bydlo,
k obchodním praktikám dobrého obchodníka patří i určitá sebejistota a důstojnost vystupování - tuto oblast jste bohužel nezvládl. Za svůj brožovaný život jsem jednal jen se zástupci Castrolu, Totalu, Parama a Finy. Všichni byli profesionálové kteří důstojně odpovídali i na velmi nepříjemné otázky.

Re: Texaco Havoline 5W40 505.01
Pouzivame to v praci dfo vsech sluzebnich aut.. jedna fabie pd najeto cca 250 000 druha 410 000 od zacatku tento olej do octavie 81 Kw davame 10w 40 havoline. Nikdy nebyl problemromanx píše:Ahoj,máte někdo zkušenosti s tímto olejem pro PD?
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
Re: Havoline 505.01
Z diskusie som nemal vobec pocit, ze by tu niekto niekoho ohovaral. Pan jednatel nezvladol absolutne komunikaciu so zakaznikom. Po takomto excese z jeho strany by som sa nedivil keby odisli aj stali zakaznici. Arogantna reakcia len vytvara dojem neserioznosti. Zla povest sa rozsiri za okamih, ale dobru povest si vybudovat je uz o dost pracnejsie.David Ries píše:"Dobrý večer
Vyhrazat sa zakaznikovy nejakymi "krokmi", preto, ze sa niekde na fore opyta na ine nazory tykajuce sa napr. aj firmy je silna kava. Takze by som odporucil si najprv pozametat u seba a potom chodit robit poriadky niekde von.
Passat Variant B5 99, AFN 81kW
Ba, je to síla, kde si olej koupím nevím ale vím, kde si ho určitě nekoupím....dibarbora píše:Z diskusie som nemal vobec pocit, ze by tu niekto niekoho ohovaral. Pan jednatel nezvladol absolutne komunikaciu so zakaznikom. Po takomto excese z jeho strany by som sa nedivil keby odisli aj stali zakaznici. Arogantna reakcia len vytvara dojem neserioznosti. Zla povest sa rozsiri za okamih, ale dobru povest si vybudovat je uz o dost pracnejsie.David Ries píše:"Dobrý večer
Vyhrazat sa zakaznikovy nejakymi "krokmi", preto, ze sa niekde na fore opyta na ine nazory tykajuce sa napr. aj firmy je silna kava. Takze by som odporucil si najprv pozametat u seba a potom chodit robit poriadky niekde von.

Jinak s tím Castrolem je to dost zvláštní, někdo chválí, některé zkušenosti jsou až zarážející. Ke kamarádovi přijel známý s olejem z netu, Castrolem, pro zajímavost se zeptal u dovozce a ten se k tomu nechtěl znát, že to u Castrolu ani neleželo. Pokud se v číně falšují ložiska SKF proč vy se nefalšoval Castrol?
Asi je třeba jistá obezřetnost při nákupech, aby člověk mohl jít někoho umravnit když něco...
Já kupuju u zavedených prodejců, zaplatím o pár korun navíc, ale jsem v poho.
G3 Variant synchro
Donedávna jsem jezdil Castrol ( benzínové motory),ale dnes jezdím Havoline a právě fa. Texaco podporuje naše dieselové auto proto, že olej je při rally extrémně namáhán a dělá jí reklamu, že podporují právě dieselové auto . Za sezonu najedu max. 6000 km což není moc, ale při tom zatížení je zřejmé, že ten olej asi není špatný. Už jsem se setkal s poznatky, kdy odešli vačky po 8000 km při super oleji( Mobil, Castrol), který neodpovídal spec. 505 01.
-
- Přispěvovatel
...myslim si, ze pan Bydlo moze kludne ist na policiu a nahlasit to. Nebola naplnena skutkova podstata ziadneho TC, a ani neohovaral (pytat sa na nieco nie je ohovaranie) takze v obciansko-pravnom konani, ktore bude trvat mozno aj tri roky aj tak nic nevyriesi....David Ries píše:Přeji dobrý den. Nechtěl jsem zde rozpoutávat ostrou disuzi, jsem zde nový, zaregistroval jsem se včera a to z důvodu shánění informací ohledně zmiňovaného internetového prodejce a jeho produktu. Do včerejšího dne jsem o tomto fóru neměl ponětí. Co se týká vyjádření p. Bydla - je to přesně to, co jsem chtěl slyšet a co jsem očekával že mi odpoví (tedy to, co se týká produktu, balení, stáčení atd.). Bohužel, poté se jsem firmu VASOIL s.r.o. kontaktoval e-mailem tak mi bylo ze strany p. Bydla pouze sděleno toto (kopíruji):
"Dobrý večer
ravem, Ries
...mat ale podozrenie na nekvalitny olej v nahradnej flasi od dovozcu, je uplne v poriadku. Mozno to nie je praca hned pre policiu, ale Obchodna Inspekcia to moze riesit hravo....
...a p. Bydlo si svojou kontraproduktivnou aktivitou urobil vcelku rychlu a lacnu reklamu na tomto fore. Aky bude jej vysledok, uz musi posudit sam. S urcitostou vsak viem, ze keby som zil v CR, u neho uz ani ja ani moji znami nakupovat nebudu....
....a co sa tyka oleja, uz 5 rokov pouzivam BP (Felda Visco3000 a Octavka Visco5000) a je to v poho. Aspon tak sa to javi....
Octavia Combi Elegance 1.9 TDI 81kw ASV