Paliváč TDi- plastové T-čko padá nafta

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Huml
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Huml »

tak jak jsem psal nahoře, že jsem musel měnit to Tčko, no byl zas výdrb, auto se za dva dny vrátilo, že je zas zavzdušněný a nejede a tady je konečná příčina, prý SETA, ale já bych řekl, že to asi na benzince pěkně pančujou olejem
Obrázek
nejlepší je, že jsem to měl venku i před tím, ale až druhej den co to stálo na dílně a to sádlo se stihlo rozpustit, proto to pak bylo dobrý, venku to zase ztuhlo a výsledek je vidět, to sítko tím bylo úplně ucpaný
Slavkov
Aktivista

Příspěvek od Slavkov »

Hmm, to vypadá jako z mého Golfa :D :D :D

... přesně tohle jsem měl také. V pondělí jsem nastartoval, vyjel ze Slavkova a v tom kopci skončil...
Mám pocit, že jsem také tankoval na Vinohradech Bio u Unicornu (LOL) (LOL) (LOL)
Olda 28
Přispěvovatel

Příspěvek od Olda 28 »

Huml píše:minulý týden jsem právě řešil, že auto nejelo, zavzdušnění, výměna gumek nepomohla, dal jsem novej ventil a ani bublinka, akorát mě sere, že stojí 650,-Kč, takovej kousek plastu, já vím, že je v tom ten termostat, ale i tak
Na Aukru je má prodejce VR6-74 za 200,- (rofl)
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

jj, už se mi je zadařilo taky sehnat za 200,- v Boschu
Mirek12
Přispěvovatel

Příspěvek od Mirek12 »

tak kolega měl taky problem se starty TDi 66kw po ránu, laboroval ze vším , čidlo vody,T-čko, startovací dávka, nic a nic, nakonec tedy vyměnil paliváč a je po problému
Toledo II 00 1.9 TDi AHF
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“