U sharana jde turbo vyndat krásně spodem,honzik píše: Horší je, ho vyndat.
Chyba 17964 -regulace tlaku...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS 
no v zadnem pripade nerozebirej ten rotor, tim myslim, ze sundas komory, coz pujde z tuha, vycistis lopatky od karobnu ale nerozebirej tu hridel na ktere sou oboje lopatky, pak bys to musel vyvazovat, takhle nemusis. hlavne delej vse oparnepatrick píše:když to turbo rozdělám nemusí se to nějak vyvažovat
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
Dej to udělat někomu, kdo to už dělal. Není to náročné, ale musíš být velice opatrný. Hlavně nerozebírej turbo celé!!!! Tobě stačí rozdělat jen výfukovou část.
Jestli si netroufáš kontaktuj Andreho má zkušenosti i turba. Taky jsem u něj byl ze 110kou na čistění a domu jsem jel se 130HP turbem

Jestli si netroufáš kontaktuj Andreho má zkušenosti i turba. Taky jsem u něj byl ze 110kou na čistění a domu jsem jel se 130HP turbem
VW Bora Variant 1,9 TDI 130PS (ASZ)
no bylo to nové turbo jen leželo někde ve vlhku tak jsem to rozebral abych moch ty svody opískovat a nakonzervovat, když už to bylo rozebrané tak jsem udělal pár fotek jenkdyby se to někomu hodilo.flekyc píše:tys to piskoval nebo cims to tak pekne vycistil ?
Přidám ještě jednu jak je to tam naskládané.

Takže rozoberanie radšej nechať na odborníkov...
A nenajde sa niekto z okolia Bratislavy ,Pezinku alebo Senca, čo by to bol ochotný vymontovať a vyčistiť? Samozrejme, že nie zadarmo...
A nenajde sa niekto z okolia Bratislavy ,Pezinku alebo Senca, čo by to bol ochotný vymontovať a vyčistiť? Samozrejme, že nie zadarmo...
SEAT ALHAMBRA,1,9TDi , 85 Kw PD,AUY,r. v. 2002
VW PASSAT VARIANT B3,1,8i, 79Kw, PF
HYUNDAI (MITSUBISHI) GALLOPER, 2,5TD 73kw,D4BH, r. v. 98
VW PASSAT VARIANT B3,1,8i, 79Kw, PF
HYUNDAI (MITSUBISHI) GALLOPER, 2,5TD 73kw,D4BH, r. v. 98