Na cervenou kdysi davno jezdil strejda v 1. golfu 1.5 D .Kupoval to v risi jako topnou.
Po nejake dobe se mu odporoucelo vstrikovaci cerpadlo.
Bo otazka jestli to fakt udelala ta nafta.
Kazdopadne ze Slovenska rada s odstatim zajimava
topná nafta není odsířená a neobsahuje aditiva pro spalovací motory , proto se odírají součásti vstřikování . Jestli to je ta červená ? Kámoš na červenou jezdil min rok sice o něco menším výkonem , ale bez problémů a následků .
rudy5 píše:ked kúpiš červenú naftu nechaj ju mesiac postáť a bude biela potom ju lem zleješ a je to na spodku ti zostane to farbivo ja to robím už 3rok
no nevim, asi čtvrt roku mi stojí v garáží 4X250litrů, dva už sem stáhnul, beru to hadičkouasi z půlky, ale je pořád červená, tak mám asi nějakou červenější
ja to nechávam v bielych bandaskách na kľudnom mieste a po čase už vidím že to sadlo a jemne to zlejem neni až uplne čistá ale tak viac ako z polovice je taká žltá potom
kamos tankoval do laguny dci cervenu a zadrel vsetky vstreky jeden znamy ties skusal do do bmw 730d a nakomplet vsetky vstreky zadrete auto astalo stat a zablokovalo brzdy
u toho renaultu bol asi problém niekde inde nenatankoval tam benzín ?renault je sám o sebe sračka brat behal na červenej 5 rokov a ešte aj ked ju kupoval tak bola v nádrži červená a chodí to auto stále a nej. 400tis ,kamarat ne 405 jazdil na trafákový olej 3 roky a behalo to