Moderátoři: šulda, Moderátoři
je to chore a ubohe,musite ta tom byt velmi zle z robotou, ked sa nexcete podelit so svojimi vedomostami,asi musite velmi bojovat o zakaznika aby prisiel prave do vasej garaze,ja ich musim posielat ku kamosom lebo nestiham,o com je vlastne toto forum aby som sa chvalil ze viem to alebo to a s nikym sa nepodelil?ved aky dobry pocit ma clovek ,ked aspon to malo co viem niekomu pomoze....Tachos píše:tak se chlapi pochubte,nenechte se přemlouvat a ven z tím.Taky mě to zajímá,doteď jsem to dělal pouze přes VASE![]()
![]()
haha mám tě jehovisti se snad píšeLadas píše:Já mam dobrý pocit z toho že je práce odvedená kvalitně a zákazník není okraden ale spokojen sory u vás se z dobrýho pocitu uživíte?Hele já mám práce že nevím co dřív ale přesvědčil jsi mne od teď vše půjčím zkopíruju a budu šířit postupy co jak dělat a ochcat.Na diagnostiku můžeš šlápnout bude všem k ničemu.Prober se takhle to nejde to můžem být potom jihovisti a máme po starostech
tak sa potom zabedni doma a neprovokuj na fore ked vsetko tajis!Ladas píše:Já mam dobrý pocit z toho že je práce odvedená kvalitně a zákazník není okraden ale spokojen sory u vás se z dobrýho pocitu uživíte?Hele já mám práce že nevím co dřív ale přesvědčil jsi mne od teď vše půjčím zkopíruju a budu šířit postupy co jak dělat a ochcat.Na diagnostiku můžeš šlápnout bude všem k ničemu.Prober se takhle to nejde to můžem být potom jihovisti a máme po starostech
Nechápu proč se rozčiluješ. Jednoduše to udělej pomocí vagu a je to.bernardi píše:tak sa potom zabedni doma a neprovokuj na fore ked vsetko tajis!Ladas píše:Já mam dobrý pocit z toho že je práce odvedená kvalitně a zákazník není okraden ale spokojen sory u vás se z dobrýho pocitu uživíte?Hele já mám práce že nevím co dřív ale přesvědčil jsi mne od teď vše půjčím zkopíruju a budu šířit postupy co jak dělat a ochcat.Na diagnostiku můžeš šlápnout bude všem k ničemu.Prober se takhle to nejde to můžem být potom jihovisti a máme po starostech
ja to osobne nepotrebujem ale ide o princip...Bugs.Bunny píše:Nechápu proč se rozčiluješ. Jednoduše to udělej pomocí vagu a je to.bernardi píše:tak sa potom zabedni doma a neprovokuj na fore ked vsetko tajis!Ladas píše:Já mam dobrý pocit z toho že je práce odvedená kvalitně a zákazník není okraden ale spokojen sory u vás se z dobrýho pocitu uživíte?Hele já mám práce že nevím co dřív ale přesvědčil jsi mne od teď vše půjčím zkopíruju a budu šířit postupy co jak dělat a ochcat.Na diagnostiku můžeš šlápnout bude všem k ničemu.Prober se takhle to nejde to můžem být potom jihovisti a máme po starostech