FMIC v Octavii I
Moderátoři: šulda, Moderátoři
jelikož nedisponuji technologií na svařování hliníku, jsou to ocelový výfukový trubky, dají se koupit např. v ACI, spotřeboval jsem dvě trubky 60mm, jedno koleno 90° 60mm a 3ks kolínka taky 60mm,ty jsou nerezový(s malým poloměrem), nevím odkud jsou, já je mám od známýho za 120Kč/ks, hadice byly zatím co dům dal, mám pocit, že to byla hadice z LT , jinak když se vše nachystá, tak se to dá stihnout za den, dělali jsme to teda dva a celkem jsme makaliTomas.cz píše:Jestli by to šlo tak bych pana Humla poprosil o soupis použitého materiálu, hadice, trubky a tak

Aha uz te chapu, je to jako sme se bavili o tech 2 ze sharana...no je to dobry napad, aspon to nikdo ani nepozna a muzes nechat kryt motoru i jak rikas kdyztak puvodni IC.... tak bych to taky asi chtel... jinak kolik je mista od spodu toho IC k narazniku ? ten od Sabbtuningu je tusim 18cm a ja mam ten z Avie a ten by mel byt cca20 tak jestli by se to veslo ?Huml píše:jj, je to napojený na původní přípoje sériovýho cooleru, takže kdybych tento náhodou rozbil, můžu tam hned vrátit ten seriovej a jezdit, jinak v té výztuze se musel odříznout ten plech co je vevnitř v místech jak to drží na nosníkách, fotky přidám nahoru
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Tam se musi vejit za tu vyztuhu, chladic je dost daleko, zalezi jen jak ten ic usadi. Znamej tam ma ten 23cm vysokej a kus je schovanej za vyztuhou.Huml píše:je tam akorát, kousek je v té výztuze, musel bys ho ty 2cm zasunout do tý výztuhy
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW

-
- Přispěvovatel
Hezký Huml,
dneska mi nedalo počasí tak jsem taky začal, už mě nebavilo koukat na IC v krabici

Teď jen sehnat trubky a kolena
Tu trubku co máš ve výztuze, tak si ji ohýbal podle ní nebo ti dala rovně
Konec všem sériovým IC
dneska mi nedalo počasí tak jsem taky začal, už mě nebavilo koukat na IC v krabici

Teď jen sehnat trubky a kolena

Tu trubku co máš ve výztuze, tak si ji ohýbal podle ní nebo ti dala rovně

Konec všem sériovým IC

RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW