snímač brzdného tlaku

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

kubiss
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od kubiss »

Achileus píše:Ahoj vím že je to docela staré téma ,ale mám úplně ten stejný problém jako ty s tím rozdílem,že mám T4 multivan 111kw a mám také ESP po výměně brzdovky, kotoučů, destiček,hl.brzdového válce a posilovače se mi taky začali dít úplně stejné věci jako tobě
Tak by mě zajímalo jestli jsi to nějakým způsobem dotáhl ke zdárnému konci .
Já zjistil že prý se musí to čidlo tlaku brzd nějak resetovat a pak by to mělo zase chodit jako dřív ,ale nevím co je na tom
tady je takový plám jak asi to pořešít http://www.gerritspeek.nl/vag-com_dtc-01435.html
takže bych potřeboval sehnal někoho kdo s tím má nějaké zkušenosti a poradí popřípadě vyřeší
Díky za každé info ke zdárnému konci
ahoj!
¨tak ja jsem si za to mohl vlasten sam..odesel mi posilovac brzd a dal jsem tam jiny nez byl puvodne a sice ze silnejsi motorizace stejneho auta no ale ten snimac to nejak netoleroval..uz jsem vymenil vsecko tak nezbylo dat to co tam ma byt a hle po zavade..
kdyby to nemelo esp byla by to ok ale esp asi hlida fakt uplne vsecko:)
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
Achileus
Sběrač informací

Příspěvek od Achileus »

Tak to se máš že se ti to povedlo vyřešit, ale já tam dal úplně vše staré za nové a chyba byla na světě akorát mě štve že to nikdo nedokáže vyřešit vážně je to na palici když ti to po každý kdy překročím otáčky začne pípat závada na ABS (LOL)
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

Achileus píše:Tak to se máš že se ti to povedlo vyřešit, ale já tam dal úplně vše staré za nové a chyba byla na světě akorát mě štve že to nikdo nedokáže vyřešit vážně je to na palici když ti to po každý kdy překročím otáčky začne pípat závada na ABS (LOL)
jinac mam doma i ten snimac jeszli chces zkusti i ten
passat ATJ+ELN, upgrade AVF+FRF, vstřiky AL, EGR off, KAT out, SOFT MKtech, brzdy S6 321 +MD components 312, sound HIFONICS + JVC ....+APRILIA Leonardo 150:))
Achileus
Sběrač informací

Příspěvek od Achileus »

kubiss píše:
Achileus píše:Tak to se máš že se ti to povedlo vyřešit, ale já tam dal úplně vše staré za nové a chyba byla na světě akorát mě štve že to nikdo nedokáže vyřešit vážně je to na palici když ti to po každý kdy překročím otáčky začne pípat závada na ABS (LOL)
jinac mam doma i ten snimac jeszli chces zkusti i ten[/quote

Myslíš že ten spínač se stejný pro všechny auta já totiž v Etce ho nemůžu vůbec najít a vlastně nevím kde ho na autě hledat (wallbash) abych opsal číslo :cry:
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

Achileus píše:
kubiss píše:
jinac mam doma i ten snimac jeszli chces zkusti i ten[/quote

Myslíš že ten spínač se stejný pro všechny auta já totiž v Etce ho nemůžu vůbec najít a vlastně nevím kde ho na autě hledat (wallbash) abych opsal číslo :cry:
je nasroubovany primo na kostce ABS koilka pinovy ti ted nereknu...
Achileus
Sběrač informací

Příspěvek od Achileus »

jestli je to ten na který jsem koukal tak do něj vedou 3 dráty
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

Achileus píše:jestli je to ten na který jsem koukal tak do něj vedou 3 dráty
tak ten muj je bosch cislo 0 265 005 303 ma taky 3 piny..
v pripade zajmu sz
enemy
Přispěvovatel

Příspěvek od enemy »

Ahoj mal som problem ze u mna to bolo po prekroceni urcitej rychlosti a nakoniec to bolo tym ze boli trochu zaoxidovane kontakty
MoFa82
Přispěvovatel

Příspěvek od MoFa82 »

kubiss píše:
Achileus píše:Ahoj vím že je to docela staré téma ,ale mám úplně ten stejný problém jako ty s tím rozdílem,že mám T4 multivan 111kw a mám také ESP po výměně brzdovky, kotoučů, destiček,hl.brzdového válce a posilovače se mi taky začali dít úplně stejné věci jako tobě
Já zjistil že prý se musí to čidlo tlaku brzd nějak resetovat a pak by to mělo zase chodit jako dřív ,ale nevím co je na tom
tady je takový plám jak asi to pořešít http://www.gerritspeek.nl/vag-com_dtc-01435.html
takže bych potřeboval sehnal někoho kdo s tím má nějaké zkušenosti a poradí popřípadě vyřeší
ahoj!
¨tak ja jsem si za to mohl vlasten sam..odesel mi posilovac brzd a dal jsem tam jiny nez byl puvodne a sice ze silnejsi motorizace stejneho auta no ale ten snimac to nejak netoleroval..uz jsem vymenil vsecko tak nezbylo dat to co tam ma byt a hle po zavade..
Co to je za ptákovinu! Jak by ESP jednotka poznala, že máš jiný posilovač brzd, nebo jiný brzdový válec, když na tom není žádný snímač! Ty si jen neudělal základní nastavení snímače tlaku, to je celý problém!
Achileus
Sběrač informací

Příspěvek od Achileus »

A poradíš jak to nastavit opravář co mi dělal brzdy to asi neví :? a já taky ne jinak bych se neptal ;)
Ale když se to napíchlo na VAG tak ve výpisu závad to píše vadný snímač tlaku brzd (wallbash) ,ale když se dá kontrola tak to ukazuje že je funkční
kubiss
Přispěvovatel

Příspěvek od kubiss »

fr.mottl píše:
kubiss píše:
ahoj!
Co to je za ptákovinu! Jak by ESP jednotka poznala, že máš jiný posilovač brzd, nebo jiný brzdový válec, když na tom není žádný snímač! Ty si jen neudělal základní nastavení snímače tlaku, to je celý problém!
(LOL)
Achileus
Sběrač informací

Příspěvek od Achileus »

Takže řešily jsme to s mechanikem a doufám,že se to povedlo
Když jsem byl v sobotu pro nějaké díly na T5 a T4 tak jsem se zmínil jednomu co tam dělá T4 o problému který řeším s ESP a ABS a tím hlášením o snímači tlaku brzd
mrknul se pod kapotu a říka vyměň brzdový válec (dej origo)tak jsem od něj koupil originál (za 1500 ale komplet i s pedály a nádobkou a s posilovačem) co byl vyndaný z nějaké bouračky dnes jsme to vyměnili a hle už se symboly ABS,ESP a hláška závada na ABS neobjevuje nerozsvěcí (doufám že se už nerozsvítí )
kupovali jsme od ATE nový ale problém je v vtom že je dělaný z nějaké slitiny či co a origo z hliníku nevím jen sem to slyšel možná je to blbost ale po výměně to funguje ;) docela mazec nejdřív kolega tady písne,že to měl kvůli posilovači a nezávisle na něj mě to řekl i někdo jiný tak jsme se vydali touto cesto a snad se to povedlo (LOL)
Naposledy upravil(a) Achileus dne 30 dub 2009, 16:52, celkem upraveno 1 x.
Achileus
Sběrač informací

Příspěvek od Achileus »

A jsem hrozně zvědaví jak budeme řešit reklamaci jelikož jsme ten válec kupovali v AUTO KELLY a jak prokážeme že je vadný aby uznali reklamaci to je další oříšek (wallbash)
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

Nazdarek, tiez riesim problem so snim. brzd. tlaku G201, ktory kanal mam nalogovat koli kontrole a ako urobit zakl. nastavenie. Niekde som cital, ze kanal 5 pole 1 a 2, ale tam mam snimac uhlu a snimac asi zrychlenia, nepametam. Tlak brzdovky je na 3 poli a v kludovej polohe skace tlak z 0 na 2131 bar :? nasiel som, ze tlak v klude je od -2 do 8 bar a mne to skace. Snimac je teraz novy a robi to to iste. Je to b 5.5 , 2.5tdi r.v. 03. Dik
miko707
Přispěvovatel

Příspěvek od miko707 »

Ahojte mam podobny problem s Alhambrou 2005 MK25 ABS system s ESP.Pise chybu 01435 snimac G201.Neda sa vymazat v meranych hodnotach ukazuje tlak 193 barou a aj po odpojeni cidla na hl. valci tiez 193 barou.Neda sa spravit zakladne nastavenie ked je tam chyba.Spinac brzdoveho pedala je ok ukazuje O O O a po stlaceni O 1 1 v meranych hodnotach.Zblblo to potom ako menili brzdy a tlmice.Pomoze len vymena snimaca G201 alebo co este skusit pred tym ako sa vymeni.Dakujem
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“