Audi a 4 tdi PROBLÉM POMOC
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- coltik
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
kdyžtak bych ho měl na prodej 

VW Caddy 1,6tdi
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
zdar chlapy tak se v tom začal vrtat a když sem odpojoval konektor toho ventilu turba tak mi zůstal v ruce kabel (unavil se kabel časem) tak sem to znova spjil a auto jede tak o 60 procent líp TAKŽE BOD PRO VÁS co ste mi radily ten ventil ale furt to není ono někdy to jede fakkt čistě a plynule a pak to začne haprovat a auto čudí jak fabrika a za chvíly zase ok a takhle se to střídá nevíte někdo 

Alfa Romeo 159 1,9JTD 16V
Husqvarna SM 610
Husqvarna SM 610
Zdravím prosím ještě o radu vyměnil jsem ventil ovládání turba koupil nový hadičky banka vypadá dobrá a klapka se nezasekává a stejně když auto přišlápnu a ono je v tahu začne hrozně kolísat tah motoru a auto čudí dokonce jak je slyšet syčení turba tak to kolísá taky prostě jako by to střídavě tlačilo a netlačilo dělá to zhruba na půl plynu když když potřebuju přidat asi tak od 2/3 pokohy plyn. pedálu už to moc nedělá nevěděli byste prosím
Husqvarna SM 610
Husqvarna SM 610
tak máš někde asi netěsnost na vedení vzduchu, nebo ucpanej kat- výfukMára.a4 píše:Zdravím prosím ještě o radu vyměnil jsem ventil ovládání turba koupil nový hadičky banka vypadá dobrá a klapka se nezasekává a stejně když auto přišlápnu a ono je v tahu začne hrozně kolísat tah motoru a auto čudí dokonce jak je slyšet syčení turba tak to kolísá taky prostě jako by to střídavě tlačilo a netlačilo dělá to zhruba na půl plynu když když potřebuju přidat asi tak od 2/3 pokohy plyn. pedálu už to moc nedělá nevěděli byste prosím
- este
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
mě tohle dělala vaha mas možnost si ji nekde pucit a zkusit?Mára.a4 píše:Zdravím prosím ještě o radu vyměnil jsem ventil ovládání turba koupil nový hadičky banka vypadá dobrá a klapka se nezasekává a stejně když auto přišlápnu a ono je v tahu začne hrozně kolísat tah motoru a auto čudí dokonce jak je slyšet syčení turba tak to kolísá taky prostě jako by to střídavě tlačilo a netlačilo dělá to zhruba na půl plynu když když potřebuju přidat asi tak od 2/3 pokohy plyn. pedálu už to moc nedělá nevěděli byste prosím
VW T5 GP 103 KW long
No kat šel ven a problém stejný takže tím to není a ta váha to nevím půjčit nemám kde a ještě tam je pierburg ten se tolik nevyskytuje a ještě dotaz nejde mi do hlavy proč by kvůli netěsnosti to takhle střídavě tahalo v nízkejch a vysokejch točkách to jede dobře ale ve středních to jakoby houpe kdyby jste mi to vysvětlily byl bych vděčnej díky
Husqvarna SM 610
Husqvarna SM 610