Tak začni, vstřikama, nejsou drahý a půjdeš na cca 120 ps a jestli je 2000, tak bude mít v nejlepším okolo 140 tis a to je good čas na výměnu jako údržba... a to že by stačilo jen o deset kW... to je jako říct: " jdu jen na jedno "Kostrous píše:Chlapy mam octavku z roku 2000 takze zadne PD, jen Tdi 66kw, prosim vas a na kolik tak vijde chipnout to? a zalezi ne tom o kolik to chci chipnout? Ja se v tom nepohybuji takze vubec nevim. Tak kdyby chtel predohrab tak si ji nekupuji, ale je pravda ze jsem ji prvotne nechtel ale jak jsem ji uvidel tak se uz nedalo nic delat.
Octavia 1,9 Tdi 4x4
Moderátoři: šulda, Moderátoři
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
VW T2 Doka "wally" - 1,6/34kW - 1976 -- to 120 kW
Sharan II AUY - stand by
Na rotacku zadnej chip, ale trysky S764 ...Kostrous píše:Chlapy mam octavku z roku 2000 takze zadne PD, jen Tdi 66kw, prosim vas a na kolik tak vijde chipnout to? a zalezi ne tom o kolik to chci chipnout? Ja se v tom nepohybuji takze vubec nevim. Tak kdyby chtel predohrab tak si ji nekupuji, ale je pravda ze jsem ji prvotne nechtel ale jak jsem ji uvidel tak se uz nedalo nic delat.
..:: Octavia vRS TDI - 210HP @ 476Nm NA PRODEJ !!!
..:: Leon Cupra4 TDI - 270HP @ 580Nm

Co vim tak DP ma od unora S764ky pod 5t,- ...to se ti zda hodne? si delas prdel ne ..za kolik by sis je predstavoval, nebo chip ..za 3t,- ?Kostrous píše:Takze trysky? To by slo hledal jsem na netu a nasel jsem ze stoji asi 6 tisic + montaz, coz se mi zada moc. Jinak mam na tachometru 130 tis. teda na tachaci. 120 ps to by pro zacatek slo budu hledat dal na netu a uvidime

Má pravdu předsedoJasteR píše:Co vim tak DP ma od unora S764ky pod 5t,- ...to se ti zda hodne? si delas prdel ne ..za kolik by sis je predstavoval, nebo chip ..za 3t,- ?Kostrous píše:Takze trysky? To by slo hledal jsem na netu a nasel jsem ze stoji asi 6 tisic + montaz, coz se mi zada moc. Jinak mam na tachometru 130 tis. teda na tachaci. 120 ps to by pro zacatek slo budu hledat dal na netu a uvidime...se zeptej kolik stoji pres Skodu seriovy kapatka od Bosche a padnes na hubu...jinak to rict nejde
..ja za S764ky daval kdysi o hoodne vic taky na 66tku..
RIP _ O1 - L&K- 159PS/388Nm by Reesha
Sharan II AUY - stand by
Sharan II AUY - stand by
CHlape hledej trochu ...je to tady porad dokola .... na Pd bud z 96/110Kw nebo Race....Fire píše:Jaky trysky výkonnější se dávají do PD a za kolik a kde ???
http://race.dieselpower.cz/

http://dieselpower.cz/doc/prices/vw_cenik_trysek_mo.pdf
jsou tam i pro PD motory..
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

Na STK bezproblemu, dej S764 at je to na vykonu znat ...kdyz se rozhodnes jit pripadne do VNT tuba tak to bude vyhoda...Kostrous píše:jeste neco nasel jsem ze kdyz tam jsou trysky S764 tak o hodne vic kouri? Pokud se nezasahne do programu v ridici jednotce. Je to pravda? A co pak na emisich, proleze to?:?? Aby z toho nebyl dalsi problem.

..spotrebu nesnizis zadnejma, to je jen lobing u chipu apd ..vse zalezi na tezke noze....max na to pak nebude muset tolik slapat ... mas TDi tak vo co go ...benzin by bylo jiny kafe ...Fire píše:otázkou je teď jaký ty trysky na PD abych zvýšil výkon, ale i snížil spotřebu ...