Brzdovej pedál až na podlaze

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Re: Brzdy

Příspěvek od slovacek.milos »

Zdeněk M píše:
slovacek.milos píše:
bidrs píše:to je taky ok..bylo to komplet rozebraný..chodí to skvěle
a jak se ti to vlastně stalo tento problém miloš
Cau,mas na 100% v haji hlavní brzdovej valec. Ve valci ti propouští okruhy mezi sebou,plovouci pist vetsinou první.Když to mas zhasli tak takovej tlak neudelas aby to propustilo do nadobky,když to natocis tak to posilí a pak klesne skoro k podlaze a nebo zustane kus odpodlahy,druhy okruh. Když to mas nastartovaný a slapnes na pedal a tlacis tak klesa dolu,propousti valec. Nic neres kup novej,stojí 1000kč až 2000kč podle vyrobce,je to tim. Kdybi to bylo zavsdusnesný tak by se propad a když naslapes tak je zase tvrdo,tak že je to valec. A skontroluj si hadicky a vsechny jestli nemaj na sobe boule,abys to nemusel zas rozebirat. ;)
já měl minimálně třikrát podobný problém třeba u felicie, vypustil jsem kapalinu nalil novou a odvzdušnoval a odvzdušnoval, bubliny nešly, ani v nádobce se nezvedala hladina a pedál se dal silou prošlápnout na podlahu (wallbash) , nakonec jsem vše zas vypustil a odvzdušnoval pod stálým tlakem, že mi nic nešlo samospádem a dopracoval jsem se dotvrda a jezdí dodnes, bez výměny HBV, již několik let kaplinu nevypouštím odsaju z nádobky, naleju novou a odpustím s pomocníkem od každého kola miloš
GRINCH
Nováček

Re: Brzdy

Příspěvek od GRINCH »

Zdeněk M píše:
slovacek.milos píše:
bidrs píše:to je taky ok..bylo to komplet rozebraný..chodí to skvěle
a jak se ti to vlastně stalo tento problém miloš
Cau,mas na 100% v haji hlavní brzdovej valec. Ve valci ti propouští okruhy mezi sebou,plovouci pist vetsinou první.Když to mas zhasli tak takovej tlak neudelas aby to propustilo do nadobky,když to natocis tak to posilí a pak klesne skoro k podlaze a nebo zustane kus odpodlahy,druhy okruh. Když to mas nastartovaný a slapnes na pedal a tlacis tak klesa dolu,propousti valec. Nic neres kup novej,stojí 1000kč až 2000kč podle vyrobce,je to tim. Kdybi to bylo zavsdusnesný tak by se propad a když naslapes tak je zase tvrdo,tak že je to valec. A skontroluj si hadicky a vsechny jestli nemaj na sobe boule,abys to nemusel zas rozebirat. ;)
jj maš v háji hlavni brzdovej valec propouští okruhy(mam ten samej problem brzdi to až když ho pořadně sešlapnu a občas se propada,ještě nebyl čas ho vyměnit ;)
Golf III 1.9.TD...
bidrs
Přispěvovatel

Příspěvek od bidrs »

a jak jsi to udělal tak abys to ovzdušnil pod tlakem??stalo se mi to tak že jsem dával nové hadice k brzdičum a brzdiče jsem nechával pískovat..
slovacek.milos
Aktivista

bidrs píše:a jak jsi to udělal tak abys to ovzdušnil pod tlakem??stalo se mi to tak že jsem dával nové hadice k brzdičum a brzdiče jsem nechával pískovat..
vysvětlit si to neumím sám, prostě jsem na odvzdušnováky dal hadičky a nechal vykapat všechno ven nalil kapalinu vyjel s autem nahoru, zatáhli jsem postupně odvzdušnováky a začali klasiku, nesčetně krát se mi to povedlo a ve třech případech jak jsem psal pohroma, mohls chodit odpředu dozadu, pomocník střídal nohy ruky a pořád stejné, všechno vyšlapat ven, zatáhnout nalít a zezadu dopředu a dotvrda, neumím to nijak vysvětlit, ale to už tak v opravárenství chodí, ani když měním desky tak nepouštím kapalinu do nádobky upistím ji odvzdušnovákem a nemám problém miloš
bidrs
Přispěvovatel

Příspěvek od bidrs »

tak já jdu na to:))
slovacek.milos
Aktivista

bidrs píše:tak já jdu na to:))
ještě jsem si tak vzpoměl jestli jsi mě dobře pochopil jestli jsi stím autem jezdíl když jsem kdysi dávno udělal desky na první koktávce byl jsem s pedálem na podlaze :o , zatlačil jsem jen pístky a dal desky :? . použil jsem přítele na telefonu a říká miloši pojezdi to se spraví, ulej jsem dvacet km co chvíli brzdil a byl jsem nahoře :-D zda tam bylo ABS či ne už nevím miloš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“