jezdim na hydraulickej olej míchanej s naftou
Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
jsem to asi napsal 32 včetně DPH.Petr H. píše:No tak pánové leze to z Vás jako z chlupaté deky...Tak co je to za olej co kupuješ za 15,- Kč to je z daní nebo bez je to veřejne dostupné?? To berete někde po sudech nebo cisternách?? Miloši taky 32,- je z daní a za jaké balení?? Kde to kupuješ??
sudový u pumpy pokud vím je balený 40-60 kč, mně se ten příspěvek líbí že jede všechno podle strachu, já se před lety dopracoval k leštěnce na karoserie, zdarma 500 litrů, po sedimentaqci jsem ji nalil do esterifikátu a vyjezdil
Vyjetý motorový olej dobře a jemně přefiltrovaný
a zbavený částeček kovů - prý se to dá také vyjezdit, přilít do nádrže k naftě přes léto, třebaže v nízké koncentraci, slyšel jsem...Co Vy na to ?
Esco Mk4 1.8D-Boš,5dv,r89,190tkm,taž,dělňas,někdy též Scíplina!+ Š120(2x).Děláme tesařinu,krovy,toč.schody,šopy,pergoly,zahr.bódy,architekturu,jezírka,zahrady vč.rostlin a živ.plotů,který máme skladem.Foto pošlu
-
slovacek.milos
- Aktivista
Re: Vyjetý motorový olej dobře a jemně přefiltrovaný
Ludra píše:a zbavený částeček kovů - prý se to dá také vyjezdit, přilít do nádrže k naftě přes léto, třebaže v nízké koncentraci, slyšel jsem...Co Vy na to ?
si nalej a pak napiš miloš

Naposledy upravil(a) radluk dne 08 zář 2008, 11:42, celkem upraveno 1 x.
-
slovacek.milos
- Aktivista
to jo, tys mu neporadil nic. rada žádnáradluk píše:takove prizpevky bych si troufl oznacit za tapetovani, je jich zde nejmene 100, rada zadna, prinos zadny, o nicem.slovacek.milos píše:
si nalej a pak napiš miloš
vyrábět na kafemlínku teoreticky olej s výlisností 40% a teoreticky prodávat krmné směsy
to si udělej nové téma mimo mísu a přešti si někdy pravidla fora komentovat se navzájem to asi žádný přínos nebude , o ničem přesně jak píšeš
-
slovacek.milos
- Aktivista
přesně jak píšeš příspěvek oničem, se tě na něco zeptám a hned si uraženýradluk píše:slovacek.milos
s takovym pristupem jdi nekam, jsi hotovy mudrc, pouze zasiras forum kravinama v 90 %![]()
Jenze, pany chytry, lepsi nepsat nic, nez kraviny typu "nalej a uvidis", a jeste si delej prdel, kdyz sam ani nevis, jak se ten rostlinny olej vyrabi, o vyteznosti / olejnatosti vis asi taky hodne, kdyz se tomu jeste smejes. Neumis cist - ctes jen to co se hodi, neumis psat - delsi prizpevky precist, od zacatku do konce, to je zazitek.
Ja zde koncim,
nepotrebuju cist sracky typu "nalej a uvidis".
V zivote jsi zde neporadil se zapojenim, schematem, problematikou ohledne problematiky RO, nevidim duvod, proc bych se tady s takovymi experty mel dohadovat, kdyz sami zavrhuji jakekoliv jednoduche upravy na dvoupalivovy system a kazou o jezdeni na rostlinny olej.
Nadale budu jezdit na RO,( slovacek.milos at si jezdi treba na marmeladu ) od lidi jako slovacek.milos se stejne nic dalsiho nepriucim, ohledne dvoupalivovych systemu, provozu na RO atp.
Preji vsem novackum, zacatecnikum hodne trpelivosti zde, a at rovnou preskakuji, po odpovedi na jejich dotazy, radky, obsahujici "nalej a uvidis milos"...
Něco na tom bude milosi. Místo toho, aby jsi nám prozradil kde kupuješ olej za 32,- jsi mi odepsal, že jsi esterifikoval 500 litrů leštěnky co si dostal zadara.
Hydraliku můžete vyjezdit i použitou. Vyzkoušeno. Každá nádrž na hydrauliku má někde magnet, pokud to rovnou neteče tunýlkem z magnetů. Jinak pořád platí co projde filtrem projde i čerpadlem. Na řeči nedejte a rozeberte si někdy zanesený filtr. V dobách, kdy se u pumpy prodávalo všechno co teklo jsem a to doslova vysypával fitr po každé delší jízdě.
Při míchání použijte mozek, nemusíte ve snaze ušetřit vyrábět saze a strhat čerpadlo.
Hydraliku můžete vyjezdit i použitou. Vyzkoušeno. Každá nádrž na hydrauliku má někde magnet, pokud to rovnou neteče tunýlkem z magnetů. Jinak pořád platí co projde filtrem projde i čerpadlem. Na řeči nedejte a rozeberte si někdy zanesený filtr. V dobách, kdy se u pumpy prodávalo všechno co teklo jsem a to doslova vysypával fitr po každé delší jízdě.
Při míchání použijte mozek, nemusíte ve snaze ušetřit vyrábět saze a strhat čerpadlo.
-
slovacek.milos
- Aktivista
[quote="Petr H."]Něco na tom bude milosi. Místo toho, aby jsi nám prozradil kde kupuješ olej za 32,- jsi mi odepsal, že jsi esterifikoval 500 litrů leštěnky co si dostal zadara.
Při míchání použijte mozek, nemusíte ve snaze ušetřit vyrábět saze a strhat čerpadlo.[/quot
petře musíš pozorně číst,
ta leštěnka je ornanické rozpouštědlo hořlavina druhé třídy, esterifikovat nejde a já jsem tam napsal že jsem ji po sementaci což je usazování kalů nalil do esterifikátu ale žádnou leštěnu jsem neesterifikoval
, pokud chceš prozradit kde koupid olej za 32 napiš kde bydlíš, miloš
Při míchání použijte mozek, nemusíte ve snaze ušetřit vyrábět saze a strhat čerpadlo.[/quot
-
slovacek.milos
- Aktivista