jezdim na hydraulickej olej míchanej s naftou

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

MIR.B.M.W
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od MIR.B.M.W »

míchám to s naftou třeba 40 oleje a 10 litru nafty
moje skype je Mira.B.M.W
Petr H.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr H. »

No tak pánové leze to z Vás jako z chlupaté deky... :D Tak co je to za olej co kupuješ za 15,- Kč to je z daní nebo bez je to veřejne dostupné?? To berete někde po sudech nebo cisternách?? Miloši taky 32,- je z daní a za jaké balení?? Kde to kupuješ??
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Petr H. píše:No tak pánové leze to z Vás jako z chlupaté deky... :D Tak co je to za olej co kupuješ za 15,- Kč to je z daní nebo bez je to veřejne dostupné?? To berete někde po sudech nebo cisternách?? Miloši taky 32,- je z daní a za jaké balení?? Kde to kupuješ??
jsem to asi napsal 32 včetně DPH.
sudový u pumpy pokud vím je balený 40-60 kč, mně se ten příspěvek líbí že jede všechno podle strachu, já se před lety dopracoval k leštěnce na karoserie, zdarma 500 litrů, po sedimentaqci jsem ji nalil do esterifikátu a vyjezdil :-D miloš
Ludra
Přispěvovatel

Vyjetý motorový olej dobře a jemně přefiltrovaný

Příspěvek od Ludra »

a zbavený částeček kovů - prý se to dá také vyjezdit, přilít do nádrže k naftě přes léto, třebaže v nízké koncentraci, slyšel jsem...Co Vy na to ?
Esco Mk4 1.8D-Boš,5dv,r89,190tkm,taž,dělňas,někdy též Scíplina!+ Š120(2x).Děláme tesařinu,krovy,toč.schody,šopy,pergoly,zahr.bódy,architekturu,jezírka,zahrady vč.rostlin a živ.plotů,který máme skladem.Foto pošlu
slovacek.milos
Aktivista

Re: Vyjetý motorový olej dobře a jemně přefiltrovaný

Ludra píše:a zbavený částeček kovů - prý se to dá také vyjezdit, přilít do nádrže k naftě přes léto, třebaže v nízké koncentraci, slyšel jsem...Co Vy na to ?

si nalej a pak napiš miloš
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

(LOL)
Naposledy upravil(a) radluk dne 08 zář 2008, 11:42, celkem upraveno 1 x.
slovacek.milos
Aktivista

radluk píše:
slovacek.milos píše:
si nalej a pak napiš miloš
takove prizpevky bych si troufl oznacit za tapetovani, je jich zde nejmene 100, rada zadna, prinos zadny, o nicem. :x
to jo, tys mu neporadil nic. rada žádná (LOL) vyrábět na kafemlínku teoreticky olej s výlisností 40% a teoreticky prodávat krmné směsy (LOL) to si udělej nové téma mimo mísu :-D
a přešti si někdy pravidla fora komentovat se navzájem to asi žádný přínos nebude , o ničem přesně jak píšeš :-D miloš
radluk
Aktivista

Příspěvek od radluk »

(LOL)
Naposledy upravil(a) radluk dne 08 zář 2008, 11:42, celkem upraveno 1 x.
slovacek.milos
Aktivista

radluk píše:slovacek.milos
s takovym pristupem jdi nekam, jsi hotovy mudrc, pouze zasiras forum kravinama v 90 % :roll:

Jenze, pany chytry, lepsi nepsat nic, nez kraviny typu "nalej a uvidis", a jeste si delej prdel, kdyz sam ani nevis, jak se ten rostlinny olej vyrabi, o vyteznosti / olejnatosti vis asi taky hodne, kdyz se tomu jeste smejes. Neumis cist - ctes jen to co se hodi, neumis psat - delsi prizpevky precist, od zacatku do konce, to je zazitek.

Ja zde koncim,
nepotrebuju cist sracky typu "nalej a uvidis".
V zivote jsi zde neporadil se zapojenim, schematem, problematikou ohledne problematiky RO, nevidim duvod, proc bych se tady s takovymi experty mel dohadovat, kdyz sami zavrhuji jakekoliv jednoduche upravy na dvoupalivovy system a kazou o jezdeni na rostlinny olej.

Nadale budu jezdit na RO,( slovacek.milos at si jezdi treba na marmeladu ) od lidi jako slovacek.milos se stejne nic dalsiho nepriucim, ohledne dvoupalivovych systemu, provozu na RO atp.

Preji vsem novackum, zacatecnikum hodne trpelivosti zde, a at rovnou preskakuji, po odpovedi na jejich dotazy, radky, obsahujici "nalej a uvidis milos"...
přesně jak píšeš příspěvek oničem, se tě na něco zeptám a hned si uražený :-D miloš
karel.tdi
Sběrač informací

Příspěvek od karel.tdi »

ogaři vy ste řízci :o :D
Petr H.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr H. »

Něco na tom bude milosi. Místo toho, aby jsi nám prozradil kde kupuješ olej za 32,- jsi mi odepsal, že jsi esterifikoval 500 litrů leštěnky co si dostal zadara.

Hydraliku můžete vyjezdit i použitou. Vyzkoušeno. Každá nádrž na hydrauliku má někde magnet, pokud to rovnou neteče tunýlkem z magnetů. Jinak pořád platí co projde filtrem projde i čerpadlem. Na řeči nedejte a rozeberte si někdy zanesený filtr. V dobách, kdy se u pumpy prodávalo všechno co teklo jsem a to doslova vysypával fitr po každé delší jízdě.
Při míchání použijte mozek, nemusíte ve snaze ušetřit vyrábět saze a strhat čerpadlo.
slovacek.milos
Aktivista

[quote="Petr H."]Něco na tom bude milosi. Místo toho, aby jsi nám prozradil kde kupuješ olej za 32,- jsi mi odepsal, že jsi esterifikoval 500 litrů leštěnky co si dostal zadara.

Hydraliku můžete vyjezdit i použitou. Vyzkoušeno. Každá nádrž na hydrauliku má někde magnet, pokud to rovnou neteče tunýlkem z magnetů. Jinak pořád platí co projde filtrem projde i čerpadlem. Na řeči nedejte a rozeberte si někdy zanesený filtr. V dobách, kdy se u pumpy prodávalo všechno co teklo jsem a to doslova vysypával fitr po každé delší jízdě.
Při míchání použijte mozek, nemusíte ve snaze ušetřit vyrábět saze a strhat čerpadlo.[/quot

(hm) petře musíš pozorně číst, :o ta leštěnka je ornanické rozpouštědlo hořlavina druhé třídy, esterifikovat nejde a já jsem tam napsal že jsem ji po sementaci což je usazování kalů nalil do esterifikátu ale žádnou leštěnu jsem neesterifikoval :-D, pokud chceš prozradit kde koupid olej za 32 napiš kde bydlíš, miloš
Petr H.
Přispěvovatel

Příspěvek od Petr H. »

;) pochopil jsi to úplně přesně, další kilometr dlouhý nic neříkající příspěvek..
slovacek.milos
Aktivista

Petr H. píše:;) pochopil jsi to úplně přesně, další kilometr dlouhý nic neříkající příspěvek..

taky tě nechápu, a nepiš o mě takové hlouposti že esterifikuji leštěnku miloš
MIR.B.M.W
Přispěvovatel

Příspěvek od MIR.B.M.W »

:? vočem se bávíte do nadže dávam normalní servo olej červenej akorat ho kupuju z prace 15kaček z poldovky tam toho je až moc někdo ho krade a prodáva ho za 20kč
moje skype je Mira.B.M.W
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“