Pánové, z toho jde "normálnímu" člověku hlava šejdrem !!!
Měl jsem taky zážitek (škoda, že nemám fotku). Pán měl na mercedesu 140 v motorem 3,0TD tak slabé kotouče, že mu jeden praskl směrem od kraje ku středu (prasklina asi pět centimetrů dlouhá, skoro až k náboji). Řekl jsem mu, že ty kotouče mají minimálně třikrát po smrti a že jediný způsob je výměna (a urychlená).
Přijel asi po týdnu, že to má opravené, ale že mu nějak vibruje pedál při sešlápnutí brzd. Shodil jsem kola a zlomil se v pase - kotouče byly tytéž a ten prasklý byl na vnějším obvodu stažený pásovinou, která byla přišroubovaná na čelo kotouče dvěma šrouby a zavařená ke kotouči po celé její délce.
Tak jsem mu kola nasadil a konstatoval, že pokud se chce zabít, ať moji odpovědnost z toho laskavě vynechá.
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008) Scénic III 1,4TCe 96kW (*2012) Master IV 2,3dCi 132kW (*2020)
nejhorší je když to zjistíte na svým autě koukal jsem že mě sákne hadice z coleru tak jsem ji vyndal a zjistil že nějaký odborník to už řešil lepidlem na sklo , hodinu jsem to čistil