rotačky v tom seznamu nejsou

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Zkus kluky z profituningu, jsou i v Bratislavě.Miso.S. píše:Niečo v okolí Bratislavi neviete? Ja bývam v Senickom okrese. To je blízko aj pri Trnave ale aj Hodonín, Breclav. BH motor je až v Martine. To je ďaleko, to sa mi oplatí ísť k Vám radšej niekde do Brna.
Mišo
ano rotacky tam nie su, upravou tychto motorv sa bohuzial zatial nezaoberame...toby66kw píše:To je cena za každý čip nebo kdyš uš máš ten krám tak je druhý pokus levnější![]()
rotačky v tom seznamu nejsou
Myslim ze si nepochopil princip PPC tuning sytemu, tak sa ti to pokusim vysvetlit:BH motor píše:Prajem ti vela uspechov na slovenskom trhu. A nacen mi cenu tvojej upravy tvojim ponukanym flasherikom na ine komponenty . myslim ze to asi nieje spravna cesta, vzhladom ze motory su individualne.
Cena pre danny motor je 22 499,- SKK s 19% DPH. Vykonnostnu tabulku si mozes pozriet tu: http://www.bsr-tuning.sk/index.php?menu ... oda&id=198Ladas píše:To BSR-tuning.sk: Ok pominu-li že je to na jedno auto a že tady zrovna lidem o splňování emisních limitů moc nejde tak co taková speciální technika stojí řekněme na Octavia I 2001 motor ASV? ať se pohneme z místa navíc pokud si koupím tento pekelný stroj jaké můžu očekávat aktualizace a nárůst výkonu a kdo mi zaručí že k daným aktualizacím skutečně dojde?
Ak mas nahraty upraveny software, tak nie je mozne s riadicou jednotkou nic robit. To je ochrana proti piratskemu kopirovaniu BSR software. Avsak ak budes mat nahraty originalny software, tak vsetko sa bude spravat ako original...A vycitat sa z toho neda ozaj nic podstatne.Ladas píše:a co případná záruka u vozidel co jsou ještě v garanci? nebude v řj vidět že je tam přepsaný program?Třeba A3 2007 2.0TDI 103kW?
Mno oni akurat tak vedia povedat kolko krat bol prepisany program, lenze nevedia dokazat ze ten prepisany program bol upraveny program. Ty mozes jednoducho povedat ze o nicom nevies. Tiez som sa o tomto probleme rozpraval so znamymi vo Fordackom a VW servise (Szilcar Kosice a aj v Gabriely mam spoluziaka). Obi dvaja sa zhodli ze po udajoch a pocte prepisov sa musi patrat a to sa nerobi nikde. Potom sme aj spolu po tom patrali a jednie co sme zistili ze software bol 3 krat prepisovany. V com nespociva ziadne podozrenie....Ladas píše:noo co já vím tak u EDC16 je vidět každý přepis softu a dovolím si pochybovat zě vrácením origo softu se dostane číslo přepisu na 0 já chápu že to jde prodat do nového vozu ale když se něco stane a v autorizovaném servisu zjistí že byl změněn program v řj jakýmkoliv způsobem a odmítnou mi vyměnit poškozený díl na záruku ať už turbo nebo cokoliv jiného kdo mi zaplatí opravu?