klepající vstřik?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ahoj ked sa tu uz bavite o zvukoch mam ASZ 96KW majeto 127000 rozvody som menil pri 115000km vsetko nove.nedavno som zapocul divny zvuk s motora na volnobeh robi akesi wuw wuw wuw wuw je to take rytmicke.dnes som zhodil drazkovy remen ale robi to porad.dal som dole kryt s rozvodov (vrchny)vsetko vyzera v poriadku ale je to pocut niekde od spodu.nemoze to byt nejake vakuove cerpadlo?dakujem za radu.
toledo sport TDI PD upravy rok2009:kat off.
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
-
- Aktivista
Vakuove cerpadlo nie je na spodu, ale na hlave na opacnej strane ako rozvody.skoda405 píše:Ahoj ked sa tu uz bavite o zvukoch mam ASZ 96KW majeto 127000 rozvody som menil pri 115000km vsetko nove.nedavno som zapocul divny zvuk s motora na volnobeh robi akesi wuw wuw wuw wuw je to take rytmicke.dnes som zhodil drazkovy remen ale robi to porad.dal som dole kryt s rozvodov (vrchny)vsetko vyzera v poriadku ale je to pocut niekde od spodu.nemoze to byt nejake vakuove cerpadlo?dakujem za radu.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
No aj som si myslelmisoVW píše:Vakuove cerpadlo nie je na spodu, ale na hlave na opacnej strane ako rozvody.skoda405 píše:Ahoj ked sa tu uz bavite o zvukoch mam ASZ 96KW majeto 127000 rozvody som menil pri 115000km vsetko nove.nedavno som zapocul divny zvuk s motora na volnobeh robi akesi wuw wuw wuw wuw je to take rytmicke.dnes som zhodil drazkovy remen ale robi to porad.dal som dole kryt s rozvodov (vrchny)vsetko vyzera v poriadku ale je to pocut niekde od spodu.nemoze to byt nejake vakuove cerpadlo?dakujem za radu.

opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
-
- Aktivista
Vyveva vytvara podtlak pre posilnovac brzd a v neposlednom rade aj pre riadenie motora (EGR,N75 atd..). Sucastou vyvevy u PD je aj podavacie cerpadlo nafty, preto sa tomu hovori tandemove cerpadlo. Vodnu pumpu si daval novu pri vymene rozvodov?
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
Jasne vsetko sa davalo nove pumpa bola febi ale myslim ze mala plastovu vrtulku(ked som sa stazoval ze chcem kovovu ukazal mi povodnu aj aj ta bola plastova)myslis ze by to mohla byt pumpa?inak dik za vysvetlenie tej vyvevy uz viem o co ide
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
Hm to tandemove cerpadlo som pocuval tam je ticho.minule sa mi po pomalej jazde do kopca pustili vrtule ale rucicka sa nepohla s 90st snad sa mi nepodelala ta plastova vrtula na tej vodnej pumpe.no skusim navstivit chlapcov co mi robili rozvody kukneme vodnu pumpu
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
opel astra TDS
Yamaha FZ6S
Tandem jsem měnil rozvody jsou nové včetně vodní pumpy nová hlava včetně hyder a vačky. je fakt že mám problém s olejem ,hydra nedrží tlak po zhřátí klepou ,ale tenhle zvuk je přád stejnej a můj subjektivní pocit je že se mění jeho intenzita s počasím a teplotou.Taky pozoruju že se mi tlačí olej okolo osišky na EGR a v sání je trocha oleje ale turbo je nové a nečoudí, naopak když začoudí tak bíle.Nemáte někdo zkušenosti co uělá kat když do něho nateče olej a jak se to projevuje?
A4 8K5
Ten samý problém mám já a už ho řesím rok,zatím se nikomu nepodařilo na to přijít.Při volnoběhu nic a po 2000 ot to přestane.Nejvíc je to slyšet při 1400 ot a jenon při přidání.Je to takovej vzdálenej klepot a jakoby jednou za 4 otáčky,když vlezeš do motoru tak to slyšet není,ze předu má motor docela hezkej zvuk,nejvíc je to slyšet když otevřu dveře u řidiče jakoby z podauta a nebo když stojím u stěny jakoby odrazem.Uvnitř je to takové nevírazné jakoby z dálky a nejvíc to dělá na 2 a 3 rychlost a začne to dělat až když se motor zahřeje na 90.Pokud by jste někdo věděl ,dejte prosím vědět,auto jede normálně ale člověka to štve ,musím mít puštěný rádio ,pak to neslyším.
Ten samý problem mám taky,myslím si,že to bude dělat ta vývěva,..poslechnul sem si jí stetoskopem,..a dělala přesně ty zvuky,co jsem slyšel,..dělá to jen,když je motor studený
Ten samý problem mám taky,myslím si,že to bude dělat ta vývěva,..poslechnul sem si jí stetoskopem,..a dělala přesně ty zvuky,co jsem slyšel,..dělá to jen,když je motor studený