Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu

..jak jezdit na Slunečnicový, Řepkový, Olivový a podobné oleje ... a nebo, jestli někdo ještě jezdí na naftu, tak o naftě :-) či bionaftě

Moderátoři: šulda, radluk, Moderátoři

mm
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od mm »

slovacek.milos píše:ještě mi prosímtě napiš že si v zimě nedovedeš přestavit motor bez úprav ten olej při -7 ztuhne tak jaké úpravy pro start, já už při zimních mrazech zimní motorová miloš
jako na mb nastartuju i na olej v mínusu. Ostatní auta s boshem taky. Párkat se to otočí neudrži volnoběh přidám trochu plynu počam minutku a dá se vyrazit....... Já raději přepnu na naftu na první škytnutí nastartuju... a přepnu na ro. Navíc pokuď nemáš zrovna ideální baterku nenastartuješ....
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

Já zas když nemůžu v zimě nastartovat tak naleju decáka benzinu do sání a blafne to jako prd. :D
mm
Přispěvovatel

Příspěvek od mm »

když jsem měl špatný žhavky tak jsem startoval fénem :-D..
oldaf
Aktivista

Příspěvek od oldaf »

mm píše:když jsem měl špatný žhavky tak jsem startoval fénem :-D..

Kolega z práce to zkoušel letlampou a chytla mu z toho odhlučnovací deka na kapotě, protože na to byl sám a dal jí do motorovýho prostoru namířil do sání a šel startovat a jak se to zaklepalo tak letlampa spadla a už hořelo.Ještě že měl ve stodole hasičák.
mm
Přispěvovatel

Příspěvek od mm »

k požárům :mě se povedlo po kontrole motr. olej měrku dát na baterku a zavřit kapotu. Po cca 5 km žačalo hulet z motoru hořela trochu kapota zevnitr a baterku jsem mohl vyhodit našetestí nic dalšího to neodneslo....
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

taky jsem fénoval ale horkovzdušná pistole to je věc , poznáš po vyhřádí že nemáš správnou startovací dávku když motor opět nechytá, a kdo to zkouší letlampou ta žere kyslík miloš
mm
Přispěvovatel

Příspěvek od mm »

slovacek.milos píše:
taky jsem fénoval ale horkovzdušná pistole to je věc , poznáš po vyhřádí že nemáš správnou startovací dávku když motor opět nechytá, a kdo to zkouší letlampou ta žere kyslík miloš
Potom horkovzdušnou. Fen se nějak seškvařil :-D
wxx
Nováček

Audi na biol9h

Příspěvek od wxx »

Audi A4
Přispěvovatel

Re: Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu

Příspěvek od Audi A4 »

laguna 99 píše:Zdravim Vas vsechny,zajimaly by me nazory ohledne pomeru nafta-olej benzin...nekde jsem o tom cetl a uz mi to uteklo...ja mam lagunu tdi da se na tuto smes jezdit??nebo podobne diky :)
Asi je to na tobe a pozor na teploty.Jinak je jasny ze na naftu to je lepsi
Audi A4 quattro Tdi bez uprav...
Odpovědět

Zpět na „Jak se jezdí na rostlinu, nebo i na naftu“