tak na to koukniBugs.Bunny píše:Hoď sem ten protokol z geometrie a hned uvidíme jestli je to geoškou nebo něčím jiným.gregys píše:zdar,potřeboval bych radu někoho znalýho věci,byl jsem na geometrii,s tím že jsem měnil přední tlumiče a péra a auto potom táhlo trochu do leva,tak mě seřizovali odklony a sbíhavost a prej by to mělo bejt ok,dali mě papír od tý geometrie,co vyjel z tý mašiny.když jsem ale odjížděl ze servisu domů,tak jsem byl nas....j,protože to táhlo do leva možná ještě víc než předtím a stálo mě to nějakejch 700kč za tu geom.ou shit a auto stejně táhne do leva.
Golf 3 tdi,i po geometrii táhne do leva.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Golf 3 tdi,i po geometrii táhne do leva.
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Dovolím si sem vstoupit se svým "problémem", abych nezakládal podobné téma o geometrii. Mám novou Jettu, najeto cca 16tis. Asi před měsícem se u nás dělala nová silnice a já kvůli autu předemnou neviděl díru, byl to kolem dokola vyfrézovanej takovej ten uzávěr vody. Nevím kolik díra mohla být hluboká, čítám tak 30cm a široká tak půl metru. Vybral sem ji oběma levýma kolama. Ani se nejsem jist, jestli sem skutečně do ni padl nebo ji jen vzal částečně. Rychlost to žádná nebyla, protože předemnou zastavilo auto a já zastavil a dal za jedna a rozjížděl se a v momentě, kdy sem chtěl dávat za dva sem ji chytil. No šel sem si udělat geometrii, zdálo se mi, že se nakřivil volant. Ten mi krásně kluk narovnal a dál se nic neřešilo, prý je to v pohodě. Zadek prý nemá cenu řešit, že se nastavovat stejně nic nedá, tak jak odklon na předku. Auto teda nikam netáhne, zdá se to být v pohodě. Ale pořád mi to leží v hlavě. Jestlipak se něco nemohlo stát třeba vzadu. Znova na geometrii se mi jít už nechce. Říkám si, kdyby bylo něco v nepořádku, třeba by se mi začaly sjíždět blbě gumy. Máte někdo nějaký názor na toto? Přikládám protokol od geometrie, museli sme ji spustit pod golfem 5 z roku 2003, ten má naprosto stejná data jen s rozdílem odklonu vzadu. Přikládám protokol o své geometrii a data, jak by to mělo vypadat. Jestli může mi někdo k tomu něco říct.

Volkswagen Jetta 1.9 TDi PD 77kW r.v.07
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
Jakmile dořeším leasing, bude Jetta na prodej
- Bugs.Bunny
- Aktivista
-
slovacek.milos
- Aktivista
někdy vyřešením jiného problému vyřešíš i svůj,gregys píše:kurva,založ si svoje téma a neser se do jinejch...nebo si tak trochu vlezlej???,
je taky jedna pravda pokud máš rozdílnou výšku běhounu a různé ojetí tak ti žádná geoška nepomůže a i třeba zhorší celkový stav, a taky uložení ramen to tu geošku můžeš měřit do nekonečna a při jízdě budeš jinde,
podvozek je někdy věda miloš
predpoklad toho. ze budes mit vsude stejny gumy - myslim rozmer a prumer, ze vsechny disky budou stejny je vic nez jasny.slovacek.milos píše:někdy vyřešením jiného problému vyřešíš i svůj,gregys píše:kurva,založ si svoje téma a neser se do jinejch...nebo si tak trochu vlezlej???,
je taky jedna pravda pokud máš rozdílnou výšku běhounu a různé ojetí tak ti žádná geoška nepomůže a i třeba zhorší celkový stav, a taky uložení ramen to tu geošku můžeš měřit do nekonečna a při jízdě budeš jinde,
Nissan Primera SW 1,9 DCi
-
slovacek.milos
- Aktivista
co se setkávám tak interspar gumy v akci, pneu vraník i klébr, naprosto nepochopitelné ojíždění i chování, zrovna mám klébr zimní, ojeté na obou krajích, na feldě rozdělal jsem celou nápravu žádná vůle, hustění pneu OK milošPeete píše:predpoklad toho. ze budes mit vsude stejny gumy - myslim rozmer a prumer, ze vsechny disky budou stejny je vic nez jasny.slovacek.milos píše:někdy vyřešením jiného problému vyřešíš i svůj,gregys píše:kurva,založ si svoje téma a neser se do jinejch...nebo si tak trochu vlezlej???,
nebavili jsme se o kvalite ale o rozmeruslovacek.milos píše:co se setkávám tak interspar gumy v akci, pneu vraník i klébr, naprosto nepochopitelné ojíždění i chování, zrovna mám klébr zimní, ojeté na obou krajích, na feldě rozdělal jsem celou nápravu žádná vůle, hustění pneu OK milošPeete píše:predpoklad toho. ze budes mit vsude stejny gumy - myslim rozmer a prumer, ze vsechny disky budou stejny je vic nez jasny.slovacek.milos píše: někdy vyřešením jiného problému vyřešíš i svůj,
Nissan Primera SW 1,9 DCi
-
slovacek.milos
- Aktivista