spojka na Ibu AFN 176PS 429Nm(bude aj viac!)treba mi 11mm hl
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Branislav Farkaš
- Přispěvovatel
citas mi myslienky ... po tomto voze uz pokukujem dlhsie ... m paket ani nemusi byt pak to ide zohnat pod 10 000 eur ... znami ma 320d s m paketom ... je to sice paradicka , ale peniaze navyse ... iba ak sa postasti :O)Branislav Farkaš píše:ok, tak sleduj tatrydonaucup.sk a stretneme sa tam. ináč momentálne mám riadny zálusk na 330d touring r.v.2003 204PS/410Nm séria, Full-ka,M-packet
Naposledy upravil(a) jordee_23 dne 17 led 2009, 23:29, celkem upraveno 2 x.
GIV var asz 4mot upraveny
Re: spojka na Ibizu AFN 160PS 400Nm
zotrvak moze byt aj z motora 1Z ... vseobecne hocjaka s priecneho TDIcka so spojkou 228mm ... 5 tkove prevodovkyBranislav Farkaš píše:Díky moc, ja mám asi dvojhmotu, teda treba mi sadu LUK na ATD a k tomu zohnať jednohmotnostný zotrvák z ATD.jordee_23 píše:mne poradil Huml LUK sadu na ATD fabia 74kw. samozrejme musis mat jednohmotu. a vyslovene LUK. on jazdi na GIII upravenej a urco tam ma AFN. Mozno sa vyjadri. Ale skusenosti ma hodne dost. pisal mi ze ma dobry prenos a ze uplne v pohode zdrzi cca 180 koni a 380 Nm . uz si ju zhanamBranislav Farkaš píše:Ahojte, potreboval by som poradiť so spojkou na moju Ibizu, chcem niečo dobré a lacné, teraz tam je sériová, ktorá bola vraj pred rokom a pól menená, asi Sachs. Auto má vypínaťeľný čip, kedy má 120PS a 260Nm. 90% času jazdí na aute priaťeľka, samozrejme bez čipu, ja chodím cez leto na šprinty, zhruba 5-7 akcíí a asi 3-4 krát si idem zajazdiť do vrchu. Momentálne to šmýka len s čipom v rozmedzí 1800-2500 otáčok. Na posledných pretekoch do vrchu, mi auto nechcelo ísť do otáčok, evidentne strácalo výkon, keď som bol asi 2km pred cieľom. Mohlo to byť tou spojkou? Ponúkajú mi sadu LUK, VALEO alebo Sachs. Vydrží to niečo? Dík za odpovede.![]()
mal som starsiu kombinaciu VR6 a 1Z no uz klze.
Nevie niekto o zotrváku na ATD? Díky.
GIV var asz 4mot upraveny
- schonus
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: spojka na Ibizu AFN 160PS 400Nm
myslim, ze je to na SZ uzivateli FLEKYC. Ibiza se obdobnymi parametry.Branislav Farkaš píše:Ahojte, potreboval by som poradiť so spojkou na moju Ibizu, chcem niečo dobré a lacné, teraz tam je sériová, ktorá bola vraj pred rokom a pól menená, asi Sachs. Auto má vypínaťeľný čip, kedy má 120PS a 260Nm. 90% času jazdí na aute priaťeľka, samozrejme bez čipu, ja chodím cez leto na šprinty, zhruba 5-7 akcíí a asi 3-4 krát si idem zajazdiť do vrchu. Momentálne to šmýka len s čipom v rozmedzí 1800-2500 otáčok. Na posledných pretekoch do vrchu, mi auto nechcelo ísť do otáčok, evidentne strácalo výkon, keď som bol asi 2km pred cieľom. Mohlo to byť tou spojkou? Ponúkajú mi sadu LUK, VALEO alebo Sachs. Vydrží to niečo? Dík za odpovede.
STOledo 1M, AHF - poladeno
- Branislav Farkaš
- Přispěvovatel
pri tech 180hp tech 400Nm, ty pri 160 tolik nemas, ted je tam min, kolem 350-370Nm.Mam to stazeny, nektery komponenty nejsou dle mych predstav a cekam az bude trosku priznivejsi pocasi abych to mohl dotahnout do konce.Branislav Farkaš píše:Aký máš krúťák?flekyc píše:1Z setrvak, VR6 lamela, VR6 pritlacak. jezdim na tom skoro 3 roky. cena kompletu do 5tis, to bylo rozhodujici. zatim nemam nejmensi problem. neklouzala ani pri 180hp.
btw : oblozeni lamely je otazka 1000CZK.
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
- Branislav Farkaš
- Přispěvovatel
A to máš origo trysky i turbo s AFNflekyc píše:budiz, nerikam, ze ti neverim, kdyz si byl na brzde, jen je to celkem velky cislo, kdo ti ladil soft ? kolik to tlaci ?Branislav Farkaš píše:to teda mám odbrzdených 160PS/400Nm na MAHA 3000!

G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
- Branislav Farkaš
- Přispěvovatel
Auto bolo upravené v Nemecku, auto som kupoval u vás v ČR v Beroune, chlap mi tvrdil, že auto má 132kw, mal na to aj dodklad z TUV, ja som bol merať výkon, odmeral som 160PS/400Nm, turbo je z PASSATA 1,9tdi 130PS, vstreky neviem, asi RACE, IC Alfa 2,4JTD, asi je upravená aj prevodovka, čip mám vypínaťeľný. Budík turba mi ukazuje 1,7bar v kopci aj 1,9. Pri meraní som mal ustálený tlak s atmosférou 2,2, krátkodobo 2,4. Už mi jedno turbo roztrhlo na dva kusy 

- Branislav Farkaš
- Přispěvovatel