Octavia 1.9TDi 81kw + chip --> vibrace od motoru v tahu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
na ceníku jsem byl, od toho Valea to stojí na autokelly 12852kč a od S.P.E.C.U. fáze 2 - 10211KčLadas píše:mno a byl jsi už na ceníku?
Octavia II combi RS TSI (CCZA), r.v. 11/2008, Powered by APR Stage 2+, VW Racing intake, DSG by APR, Powerflex + SuperPro, OZ Racing Superleggera HLT alu,
Octavia combi TDI 81kw (ASV), Laurin&Klement, r.v. 2001, Powered by Sportmotor (145HP, EGR off)
Octavia combi TDI 81kw (ASV), Laurin&Klement, r.v. 2001, Powered by Sportmotor (145HP, EGR off)
ok u mě 3500,- jetá jednohmota set a je lepší když si necháš obložit lameluAlchemix píše:na ceníku jsem byl, od toho Valea to stojí na autokelly 12852kč a od S.P.E.C.U. fáze 2 - 10211KčLadas píše:mno a byl jsi už na ceníku?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
k tý sadě od S.P.E.C.U. si musíš koupit ještě ten Jednohmotnostní setrvačník ocelovej za 7950,-, nebo je v sadě nějakej klasickej? Jsem z toho nějakej zmatenej....
Octavia II combi RS TSI (CCZA), r.v. 11/2008, Powered by APR Stage 2+, VW Racing intake, DSG by APR, Powerflex + SuperPro, OZ Racing Superleggera HLT alu,
Tak tady na tom fóru jsem se dozvěděl, že snad všem to dělal homokineťák....
to jsem z toho jelen
http://forum.skodahome.cz/index.php?sho ... ntry946449
to jsem z toho jelen http://forum.skodahome.cz/index.php?sho ... ntry946449
mě to dělala taky dvouhmotaAlchemix píše:Tak tady na tom fóru jsem se dozvěděl, že snad všem to dělal homokineťák....to jsem z toho jelen
![]()
http://forum.skodahome.cz/index.php?sho ... ntry946449
Tobě se to lehko řekne, jasně problém to třeba není, ale pro člověka který se v tom orientuje má v tom určitou praxi a zkušenosti. Pro mě nebude problém třeba něco jiného v čem ty nebudeš mít jasno. Jestli chceš pomoct a poradit jsi můj host.pafka píše:a když to takhle tady řešíš , podíváš se taky někdy na auto ?to není problém zjistit jestli je špatná polosa , silentbloky, nebo spojka