Xenony
Moderátoři: šulda, Moderátoři
JJ ale origo bixenony bez náklonu a ostřiku budou taky nevyhovujíci pro STK tak že taky problém. Tak bych to neřešil a dal tam HID sadu.[/quote]
No asi tak, už dvakrát jsem na STK prošel s autem kde byly xenony ve standartních parabolách, dokonce to nebyly ani HID, ale klasické trafa a výbojky D2R 4300K.
Takže pokud mají světla čočky, tak jen odborník pozná, jestli jsou xenony origo, nebo ne.Na nárazník stačí nalepit falešné krytky, případně nalepit na přední příčku takové ty kecy ve žlutém rámečku o vysokém napětí a je hotovo!
No asi tak, už dvakrát jsem na STK prošel s autem kde byly xenony ve standartních parabolách, dokonce to nebyly ani HID, ale klasické trafa a výbojky D2R 4300K.
Takže pokud mají světla čočky, tak jen odborník pozná, jestli jsou xenony origo, nebo ne.Na nárazník stačí nalepit falešné krytky, případně nalepit na přední příčku takové ty kecy ve žlutém rámečku o vysokém napětí a je hotovo!
Nafta patří do TDi!
prerabal som pred rok mi svojho passata. Montoval som original svetla s bixenonmi, vsetko funguje tak ako ma, len treba prerobit motorceky na naklapanie. Lenze HID je legalny len ak ma sucasne ja funkcny automaticky system nastavovania sklonu svetlometov a system omyvania svetlometov - ostrekovac svetiel. U nas na Slovensku vstupuje do platnosti novy zakon a ten riesi aj necertifikovane osvetlenie HID technikou. Bude za to pokuta a odbratie TP. Som za, lebo 80 % svetiel takto upravenych oslnuje protiiducich vodicov.....
maros
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Rozumieme Vášmu autu
+421903905655
Samozřejmě člověk pozná, že sou to xenony. Ať už jako protijedoucí, tak hlavně jako uživatel.
To Toledak: Mám HID H4 bixenon v O1 facelift a v žiguliku a geometriï paprsku má přesnější ten žígulik. Takže podle mě i Felda může svítit líp, než HID v čočce. Neříkám, že je to pravidlem.
To Toledak: Mám HID H4 bixenon v O1 facelift a v žiguliku a geometriï paprsku má přesnější ten žígulik. Takže podle mě i Felda může svítit líp, než HID v čočce. Neříkám, že je to pravidlem.
Oct asv 2000, DieselPower
Mám HID H4 bixenon v O1 facelift a v žiguliku a geometriï paprsku má přesnější ten žígulik. Takže podle mě i Felda může svítit líp, než HID v čočce. Neříkám, že je to pravidlem.[/quote]
no věřmi párkrát jsem už Feldu s Xenony viděl a je to peklo, ale jednoznačně vede Fábie s HID.Fábie oslňují i s obyč žárovkama, s xenonama je to pak už mega mazec.
Ale o té Feldě jsem to psal spíš pro to, že je to velice snadno rozpoznatelné, narozdíl od Passatu s čočkama.
no věřmi párkrát jsem už Feldu s Xenony viděl a je to peklo, ale jednoznačně vede Fábie s HID.Fábie oslňují i s obyč žárovkama, s xenonama je to pak už mega mazec.
Ale o té Feldě jsem to psal spíš pro to, že je to velice snadno rozpoznatelné, narozdíl od Passatu s čočkama.
Nafta patří do TDi!
Mam HID 6000K v Ibize v origo čirý optice a oslňuje to jako prase a to jsou sklopený dolů...ještě uvažuju o montáži do mlhovek
.....EMISE neřeřim a až pujdu za 1.5 roku na STK tak tam kdyžtak šoupnu zpět H7 a až projdu tak zase výbojky a nazdar...No nevim jak s poruchovostí ale kámošům držej ztim přes 1.5 roku a žádnej probléma znam lidi co jim to na Superbu nebo Passatu B6 odešlo za 2 nebo 3 roky a to byly origo... 
A nevim jak je to s těma ostŕikovačema světel..ale v práci na ,,R"kovejch SCANIICH byly origo xenony..žádná čočka tam nebyla a ani ostříkovače..ale nevim jestli se to rozlišuje kamion osobák a o tom že sme tam měly 16dálkovejch světel ani nemluvim...
To je teda moje bývalá Scania 4 bez xenonů ale ty dálkový seděj...

A nevim jak je to s těma ostŕikovačema světel..ale v práci na ,,R"kovejch SCANIICH byly origo xenony..žádná čočka tam nebyla a ani ostříkovače..ale nevim jestli se to rozlišuje kamion osobák a o tom že sme tam měly 16dálkovejch světel ani nemluvim...
To je teda moje bývalá Scania 4 bez xenonů ale ty dálkový seděj...

Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
O1 1.8 20v Turbo Rs
Tohle kdyz rozsvitis vecer,tak se pred tebou tavi silnice ne??P.e.p.i.n píše:Mam HID 6000K v Ibize v origo čirý optice a oslňuje to jako prase a to jsou sklopený dolů...ještě uvažuju o montáži do mlhovek.....EMISE neřeřim a až pujdu za 1.5 roku na STK tak tam kdyžtak šoupnu zpět H7 a až projdu tak zase výbojky a nazdar...No nevim jak s poruchovostí ale kámošům držej ztim přes 1.5 roku a žádnej probléma znam lidi co jim to na Superbu nebo Passatu B6 odešlo za 2 nebo 3 roky a to byly origo...
To je teda moje bývalá Scania 4 bez xenonů ale ty dálkový seděj...![]()
![]()
octa 81 kw WRC bodykit..
Ahoj pánové kupuji nového golfa 6. V nabídce mají BI xenony, ale v prodeji na autech až 35 týden. Tak jsem to koupil bez nich auto bude k převzetí v březnu.
Nevíte někdo jaké bude dodatečné dodělání, jestly už je nějaké příprava od výrobce a nebo problém jako všechna auta.Tím myslím naklápění světel, odběr 35W,řídící jednotak atd. díky za informaci Standa
Nevíte někdo jaké bude dodatečné dodělání, jestly už je nějaké příprava od výrobce a nebo problém jako všechna auta.Tím myslím naklápění světel, odběr 35W,řídící jednotak atd. díky za informaci Standa
Vidíš jak ve dne...ale v mlze je to naprd...ale ślo to i vypnout a svítilo to co má..ale každej co s tim jel tak to měl zaplý...riderboy píše:Tohle kdyz rozsvitis vecer,tak se pred tebou tavi silnice ne??P.e.p.i.n píše:Mam HID 6000K v Ibize v origo čirý optice a oslňuje to jako prase a to jsou sklopený dolů...ještě uvažuju o montáži do mlhovek.....EMISE neřeřim a až pujdu za 1.5 roku na STK tak tam kdyžtak šoupnu zpět H7 a až projdu tak zase výbojky a nazdar...No nevim jak s poruchovostí ale kámošům držej ztim přes 1.5 roku a žádnej probléma znam lidi co jim to na Superbu nebo Passatu B6 odešlo za 2 nebo 3 roky a to byly origo...
To je teda moje bývalá Scania 4 bez xenonů ale ty dálkový seděj...![]()
![]()
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
O1 1.8 20v Turbo Rs