VAG K+CAN Commander 1,4

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

yary1
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od yary1 »

ak mam klon vag k+can commander 1,4 tak mozem to pouzivat s tym upravenym softom s cestinou?nepokazi sa kabel?

...Je to vyskouseno na 4 kabelech a v pohode (o kterych vim)......samozrejmne nemuzu zarucit ze to zrovna tobe neumre
je to na tobe jestli to skusis nebo ne :P
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
eazy20
Aktivista

Příspěvek od eazy20 »

uz som to skusal,s tvojim programom mi to nejde,pise init dog failed,s nicim sa nespoji..ale so softom co bol k tomu mi to ide
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
alex.hemala
Nováček

Příspěvek od alex.hemala »

funguje to i s kablem na VCDS?
eazy20
Aktivista

Příspěvek od eazy20 »

alex.hemala píše:funguje to i s kablem na VCDS?
nie
Golf mk2 1,8T 20V 210kw
Seat Leon Top Sport TDI edicia Supercopa v original stave
zizalak
Aktivista

Příspěvek od zizalak »

Funguje s ním VW Tool, sice je to neCANbus, ale kolikrát to stačí. Nejde s ním VAG 409 ani Opel Tech.
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Tak po spolupráci j Yarym už to maklao poměrně solidně, dokonce šel i PIN na OII.
No o víkendu jsem připojil Galetto a ejhle, ovladač přepsanej, chtělo to aktualizovat, jenže to nešlo, musel jsem smáznout ovladač ke K+Can comandru, pak to šlo nainstalovat.
No a výseldek je takovej, že Galetto maká hůř jak před tím a K+CAN comander vůbec (wallbash)
Tak to je mazec, asi koupím druhej notes a rozdělím to.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
gdanx
Přispěvovatel

Příspěvek od gdanx »

rozdel si jen disk a pridej si dalsi partition, na tu si nahod dalsi windows a pri bootu si vyber kterou chces nastartovat .. taky to tak mam kvuli urcitejm vecem
yary1
Aktivista

Příspěvek od yary1 »

gdanx píše:rozdel si jen disk a pridej si dalsi partition, na tu si nahod dalsi windows a pri bootu si vyber kterou chces nastartovat .. taky to tak mam kvuli urcitejm vecem
Taky sem to tak mel.Mas na obou stejne xp? Mel sem problemy pri vyberu dokud sem nezmenil ser.c xp na druhem oddile.

Kornout: skousels ovladace zavest manualne ? Mam k+c a galetto spolu v jedne sloizce a pohoda.(Ovladce od galetta taky ze zacatku nechtely jet -problemy s vyberem kom pri pripojeni kabelu pokazde chtel instal drive)
Nepanikarim,v tichosti prihlizim.
honzint
Nováček

vag commander

Příspěvek od honzint »

Mam na prodej asi tento kabel , koupil jsem ho na Aukru za 2400.- mam k němu i ten soft. co se vypina ten antivir , vubec se v tom nevyznám - je to pro mě španělská vesnice , přectavoval jsem si to jednodušejc , na jedne strane je usb a na druhe je ten 16ti pin obd2 , co mi za něj kdo nabidne? mužu ho poslat na dobirku . představa moje kolem litru ale kdo da víc toho to bude . diky .
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

yary1 píše:
gdanx píše:rozdel si jen disk a pridej si dalsi partition, na tu si nahod dalsi windows a pri bootu si vyber kterou chces nastartovat .. taky to tak mam kvuli urcitejm vecem
Taky sem to tak mel.Mas na obou stejne xp? Mel sem problemy pri vyberu dokud sem nezmenil ser.c xp na druhem oddile.

Kornout: skousels ovladace zavest manualne ? Mam k+c a galetto spolu v jedne sloizce a pohoda.(Ovladce od galetta taky ze zacatku nechtely jet -problemy s vyberem kom pri pripojeni kabelu pokazde chtel instal drive)
JJ, zkoušel a hází to chybu, zkusím to ještě jednou, nebylo moc času.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
ROMIK
Aktivista

Re: vag commander

Příspěvek od ROMIK »

honzint píše:Mam na prodej asi tento kabel , koupil jsem ho na Aukru za 2400.- mam k němu i ten soft. co se vypina ten antivir , vubec se v tom nevyznám - je to pro mě španělská vesnice , přectavoval jsem si to jednodušejc , na jedne strane je usb a na druhe je ten 16ti pin obd2 , co mi za něj kdo nabidne? mužu ho poslat na dobirku . představa moje kolem litru ale kdo da víc toho to bude . diky .
Máš SZ
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“