...Je to vyskouseno na 4 kabelech a v pohode (o kterych vim)......samozrejmne nemuzu zarucit ze to zrovna tobe neumre
je to na tobe jestli to skusis nebo ne

Moderátoři: šulda, Moderátoři
Taky sem to tak mel.Mas na obou stejne xp? Mel sem problemy pri vyberu dokud sem nezmenil ser.c xp na druhem oddile.gdanx píše:rozdel si jen disk a pridej si dalsi partition, na tu si nahod dalsi windows a pri bootu si vyber kterou chces nastartovat .. taky to tak mam kvuli urcitejm vecem
JJ, zkoušel a hází to chybu, zkusím to ještě jednou, nebylo moc času.yary1 píše:Taky sem to tak mel.Mas na obou stejne xp? Mel sem problemy pri vyberu dokud sem nezmenil ser.c xp na druhem oddile.gdanx píše:rozdel si jen disk a pridej si dalsi partition, na tu si nahod dalsi windows a pri bootu si vyber kterou chces nastartovat .. taky to tak mam kvuli urcitejm vecem
Kornout: skousels ovladace zavest manualne ? Mam k+c a galetto spolu v jedne sloizce a pohoda.(Ovladce od galetta taky ze zacatku nechtely jet -problemy s vyberem kom pri pripojeni kabelu pokazde chtel instal drive)
Máš SZhonzint píše:Mam na prodej asi tento kabel , koupil jsem ho na Aukru za 2400.- mam k němu i ten soft. co se vypina ten antivir , vubec se v tom nevyznám - je to pro mě španělská vesnice , přectavoval jsem si to jednodušejc , na jedne strane je usb a na druhe je ten 16ti pin obd2 , co mi za něj kdo nabidne? mužu ho poslat na dobirku . představa moje kolem litru ale kdo da víc toho to bude . diky .