ja nemam mam hex canskroman píše:vy mate ale problemy
VAG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Preto nemozes najst nastavenie s prvych dvoch obrazkov lebo nemas prevodnik s FTDI chipom a s takym ti to nepojde korektne. Takze to ze mas CD s ovladacmi k prevodniku tvoj problem nevyriesi. Potrebujes iny prevodnik s USB na COM.Dalo1970 píše:Kevino:
Používam USB to serial adaptér ku ktorému bolo aj CD.Tam nevidím problém.
Neviem nájsť nastavenia z prvých dvoch obrázkov. Tie druhé mám správne.
Mám XP.
Edit: A nemôže byť problém v tom,že mám fábiu 09-2004 ? Údajne novšie ročníky majú problém komunikovať s 304.0
BMW E32 735i 155kW / 305Nm
Fábiu mám v poriadku, pretože v servise ma načítali pred týždňom bez problémov. Mal som vadnú indučku na treťom valci.
Zajtra idem kamarátovi skúsiť načítať felíciu. Tak dám vedieť či úspešne.
Zatial vďaka všetkým za odpovede.
To je môj kábel.

Edit: Rozšroboval som konektor na kábli. Dva stredové kontakty sú od ostatných viac vysunuté. Na jeden z nich ide žltý kábel. Má to tak byť?
Zajtra idem kamarátovi skúsiť načítať felíciu. Tak dám vedieť či úspešne.
Zatial vďaka všetkým za odpovede.
To je môj kábel.

Edit: Rozšroboval som konektor na kábli. Dva stredové kontakty sú od ostatných viac vysunuté. Na jeden z nich ide žltý kábel. Má to tak byť?
Citácia: Rozšroboval som konektor na kábli. Dva stredové kontakty sú od ostatných viac vysunuté. Na jeden z nich ide žltý kábel. Má to tak byť?
Áno, je to vporiadku - je to signálová a napájacia zem/kostra. Takýmto prevedením sa zabráni pri zasúvaní konektora náhodným napäťovým špičkám na dátových pinoch.
Áno, je to vporiadku - je to signálová a napájacia zem/kostra. Takýmto prevedením sa zabráni pri zasúvaní konektora náhodným napäťovým špičkám na dátových pinoch.
Tak som dnes diagnostikoval tú felíciu a ešte VW vento. Boli na obidvoch nejaké chybné hlásenia. Ale prišiel som na velmi dôležitú vec.Ide mi to v poriadku. V chybách vypísalo iba riadiace jednotky, kde boli chyby.
Takže ,keď ja na Fábií nemám žiadne chyby ,tak mi nenapíše nič. A ja som si myslel, že to nejde.
Môže mi niekto potvrdiť, že je to tak ako si myslím???
Vopred vďaka.
Takže ,keď ja na Fábií nemám žiadne chyby ,tak mi nenapíše nič. A ja som si myslel, že to nejde.
Vopred vďaka.
veď si povedal že už to nerobíš cez autoscan....Dalo1970 píše:Tak som dnes diagnostikoval tú felíciu a ešte VW vento. Boli na obidvoch nejaké chybné hlásenia. Ale prišiel som na velmi dôležitú vec. V chybách vypísalo iba riadiace jednotky, kde boli chyby.
Vopred vďaka.