Na fabii jsem menil tlumice a po vyndani jsem skusil otocit vrchnim ulozenim a na levy strane to uplne preskakovalo a na pravy strane stim slo otacet jeste hur po rozebrani ulozeni uplne zarezly tak vycistil namazal a od ty doby jde upne jinak tocit volantem.To rozdelej a uvidis vyjde to ohodne levnejc nez menit servo nebo hreben
vojta09 píše:Na fabii jsem menil tlumice a po vyndani jsem skusil otocit vrchnim ulozenim a na levy strane to uplne preskakovalo a na pravy strane stim slo otacet jeste hur po rozebrani ulozeni uplne zarezly tak vycistil namazal a od ty doby jde upne jinak tocit volantem.To rozdelej a uvidis vyjde to ohodne levnejc nez menit servo nebo hreben
vyskusam a potom dam vedet..... pri demontazi si nemusel vytahovat poloosi ze?
Takze dnes som stihol jednu stranu axialne lozisko bolo suche(ale vobec nikde nedrhlo) ..... namazal som a uvidim druhu stranu.....
Inak musel som davat dole aj spodny cap na rameni aj vytiahnut poloosu s loziska.... nechapem ako sa vam podarilo vytiahnut ten tlmic..... co ste pouzili na rozovretie tej hlavy na uvolnenie tlmica? bola to pekna pakaren ho davat spet ale par ran s kladivom to poriesilo