zvedla se ti spotřeba?Matezzzz píše:měnilo se protože to začalo lenivět, chcípat, hulit a když sem měnil naftovej filtr tak sem z něj nejdřív vypustil půlku vodu a pak až šla nafta, páč sem jezdil na naftu od kámoše z JZD
Výměna čerpadla-prosím o radu
Moderátoři: šulda, Moderátoři
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
2. Octavia 19TDi Elegance ASV 2002, ,Xenony, Webasto, Tripling, 99 kW, brzdy 288mm.
aha, já totiž řešim spotřebu která je dost vysoká a nafty z kanistru tam taky přišlo dost. Ale filtry měnim pravidelně. Vyměnil jsem už dost věcí a ted uvažuju nad výměnou čerpadla.
1. Octavia 19TDi GLX+(klima) AGR, 1998, trysky DSLA150P520, jednohmota ATD + organika, upgrade MAF,EGR+KAT off, 550000km; 5W40; puky Audi TT, + 3cm UP, 4x disk, VAG
co sem tady pročítal forum, tak ostatním to normálně funguje na 1Z motor čerpadlo z AHF, byl sem taky v Bosch servisu a tam mi zkušený děda povídal že čerpadla jsou naprosto stejný parametrově, jen mi to pojede na těch 66kw. Ale myslím si že problém je vyřešen protože mi to už předtím chcípalo, takže to vypadá na potenciometr pedálu plynu, protože nám to před chvílí ukázala diagnostika, co vy na to?
nehejbali sme s ničím, i ty drátky sme dvakrát konktrolovali jestli čísla na izolaci sedí a vše v cajku a právě že diagnostika napsala trvalou závadu pedálu a předtím to tak blblo až to samo chcípalo, tak věřím v to že to bude tím potenciometrem, pošle špatnou informaci do jednotky a ta nepustí tlak z čerpadla, mohlo by to tak být. Vím že obě čerpadla sou v pořádku a ani jedno nefaká takže problém bude jinde, na trubky tlak jde ale ne dostatečný aby to otevřelo vstřik. Co by se stalo kdybych úplně odpojil ten pedál, chytne to aspoň na volnoběh abych to nekupoval zbytečně?