Brzdy Felicia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nad brzdovou kapalinou jsem taky uvažoval, jak budu měnit kola tak ji vyměním... pedály chodí jak maj, ale včera jak bylo tak horko, tak v interiéru dvakrát tolik stupňu tak se při brždění divně hýbal pedál spojky, tak to asi bude přidřené nebo něco(hadičky by nebyl problém vyměnit., asi to pro klid udělám)...moc s tím autem nejezdím, jezdí s tím holka...
teď o víkendu jsem slíbil segře že ji přehodím pneu a vyměním dorazy na zadních tlumičích, mama chce taky vyměnit pneu a musím olej...
teď o víkendu jsem slíbil segře že ji přehodím pneu a vyměním dorazy na zadních tlumičích, mama chce taky vyměnit pneu a musím olej...
nzdar.takyto problem: zabrzdim asi 2 - 3 razy po sebe (motor nastartovany ,jazda) a posilnovac ostane uplne tvrdy a ani zabrzdit sa neda,najhorsie dole kopcom a ked je pred vami kolooona
co stym je ,neviem,zatial len furt režem konce hadičiek k podtlakovym spínačom ktoré sú staré ,(musím kúpiť nové
) koce sú dopraskané a chytá to luft, potom neubere otacky . mate stym nejake skusenosti?? už ma to sere.
poradte, napiste ,riešte...
zatial caw

Škoda Felícia 1.9D r.v. 11*98
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
Brzdy felicia
Ahoj, podle zkušeností zasekávání pedálu většinou dělá ošoupané nebo zlomené pouzdro viz. obrázek. Cena asi 20Kč