Brzdy Felicia

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

hurvajs
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od hurvajs »

mam taky 1.9 a dnes mi to udelalo taky a pedal neni zatuhly rezave to tam neni,filc suchy a dela to po delsi jizde.kdys se to odstavi tak za chvili je klid.
e36power
Aktivista

Příspěvek od e36power »

A jseš si jistej že choděj ty pedály tak jak maj? A co pumpa brzdová?
kajakgsxr
Přispěvovatel

Příspěvek od kajakgsxr »

Ahoj,párkrát jsem se setkal s tím,že byly zarostlé přední tlakové brzdové hadice,co vedou k předním brzdičům,Feldy na to trpěj a zkus po delší jízdě zjistit,jestli se ti extrémě nehřejou přední kola a jestli ano,tak je to ono.Zatím ahoj a držím palce.
hurvajs
Přispěvovatel

Příspěvek od hurvajs »

komplet brzdy před rokem nove,nemuze to dělet ten ventil co je na hadici podtlaku.a nebo brzdovka
Alda
Přispěvovatel

Příspěvek od Alda »

nad brzdovou kapalinou jsem taky uvažoval, jak budu měnit kola tak ji vyměním... pedály chodí jak maj, ale včera jak bylo tak horko, tak v interiéru dvakrát tolik stupňu tak se při brždění divně hýbal pedál spojky, tak to asi bude přidřené nebo něco(hadičky by nebyl problém vyměnit., asi to pro klid udělám)...moc s tím autem nejezdím, jezdí s tím holka...
teď o víkendu jsem slíbil segře že ji přehodím pneu a vyměním dorazy na zadních tlumičích, mama chce taky vyměnit pneu a musím olej...
pipo444
Přispěvovatel

Příspěvek od pipo444 »

nzdar.takyto problem: zabrzdim asi 2 - 3 razy po sebe (motor nastartovany ,jazda) a posilnovac ostane uplne tvrdy a ani zabrzdit sa neda,najhorsie dole kopcom a ked je pred vami kolooona :P co stym je ,neviem,zatial len furt režem konce hadičiek k podtlakovym spínačom ktoré sú staré ,(musím kúpiť nové :) ) koce sú dopraskané a chytá to luft, potom neubere otacky . mate stym nejake skusenosti?? už ma to sere. :x poradte, napiste ,riešte... :-D zatial caw
Škoda Felícia 1.9D r.v. 11*98
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
fanda65
Sběrač informací

Brzdy felicia

Příspěvek od fanda65 »

Ahoj, podle zkušeností zasekávání pedálu většinou dělá ošoupané nebo zlomené pouzdro viz. obrázek. Cena asi 20KčObrázek
pipo444
Přispěvovatel

Příspěvek od pipo444 »

Lenze mne sa pedal nezasekava,len bol tvrdy.Myslim si ze to bolo fakt len v tych hadickach,kade tahala pumpa vzduch.Zatial to ide OK.
Škoda Felícia 1.9D r.v. 11*98
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“