Huml píše:kdy a jak to cuká a co máš za motor a co jsi vše už řešil? ten samej asi ne, v supu II je CR
Cuká to v malých otáčkách (kolem 1500) a při zahřátém motoru a při plynulé jízdě.Při podřazení a při vyších otáčkách to necuká.Řeším čím to může být.Zatím jsem vyměnil dvouhmotu setrvák, ale nepomohlo to.Jasně já CR nemám,mám klasiku PD.
takže jen, když jedeš ustáleně? co to dělá, když na to šlápneš z těch nízkej otáček, to je v pohodě?
Huml píše:kdy a jak to cuká a co máš za motor a co jsi vše už řešil? ten samej asi ne, v supu II je CR
Cuká to v malých otáčkách (kolem 1500) a při zahřátém motoru a při plynulé jízdě.Při podřazení a při vyších otáčkách to necuká.Řeším čím to může být.Zatím jsem vyměnil dvouhmotu setrvák, ale nepomohlo to.Jasně já CR nemám,mám klasiku PD.
takže jen, když jedeš ustáleně? co to dělá, když na to šlápneš z těch nízkej otáček, to je v pohodě?
To právě není,když to v těch nízkých otáčkách chci plynule zrychlit, tak to zacuká jako když je ten motor hodně moc podtočenej.Musím rychle podřadit a přestaneto.
no ono to asi nic nenapíše, to je potřeba z toho vyčíst, když nepodřadíš, a držel bys to pořád pod krkem, tak do kolika otáček to cuká nebo jsi to nezkoušel? co jsi na tom už všechno řešil, jako za opravy v rámci této závady?
uplně stejně mi to dělá ,při 1500ot a konstantní rychlosti ,pokud přidám nebo uberu tak přestane.ale nedělá to pořád,někdy jezdím i měsíc a nic.v tu dobu když to cuká tak to cítím i při akceleraci když to přelézá těch 1500ot jako takové lehké zakopnutí
SUPERBII MR2013, CR 103KW,Ambition plus
Roomster 2/2011 , TSI,Style plus
Huml píše:no ono to asi nic nenapíše, to je potřeba z toho vyčíst, když nepodřadíš, a držel bys to pořád pod krkem, tak do kolika otáček to cuká nebo jsi to nezkoušel? co jsi na tom už všechno řešil, jako za opravy v rámci této závady?
Zkoušel jsem měnit převodovku,ale nesehnal jsem stejný kod a s jiným kodem to nekomunikovalo.Padalo to do nouzaku.
Naposledy upravil(a) Honza Touran dne 19 úno 2010, 11:26, celkem upraveno 1 x.
Huml píše:no ono to asi nic nenapíše, to je potřeba z toho vyčíst, když nepodřadíš, a držel bys to pořád pod krkem, tak do kolika otáček to cuká nebo jsi to nezkoušel? co jsi na tom už všechno řešil, jako za opravy v rámci této závady?
Zkoušel jsem měnit převodovku,ale nesehnal jsem stejný kod a s jiným kodem to nekomunikovalo.Padalo to do nouzaku.
V servisu to bylo 3 neděle.Když to držím tak to cuká tak do 2000 ale nechci to trápit.Na 5 a 6 to cítím i při 2000 otáčkách.Ale jak říkám cuká to až když je hodně zahřátej motor.
Naposledy upravil(a) Honza Touran dne 19 úno 2010, 11:28, celkem upraveno 1 x.