Seat Cordoba 1,9 TDi 81kw,velká hlučnost motoru

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

tak kontaktuj uživatele Bugs.Bunny on ti na to hodí oko ;)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Huml
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od Huml »

začal bych tou volnoběžkou
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

skáče mu hokejka klasika na 1Z AHU AFN
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
conti
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conti »

Teď jsem koukal na jednu oktávku, která hlučí zrovna tak, a přišlo mi jako by byl řemen málo našponovanej. Ta kladka s tím pérem byla skoro na konci dráhy. A byla tam prý dávaná nová. Nejde to servem přišponovat, aby se ta kladka víc napnula?
Ladas
Aktivista

Příspěvek od Ladas »

conti píše:Teď jsem koukal na jednu oktávku, která hlučí zrovna tak, a přišlo mi jako by byl řemen málo našponovanej. Ta kladka s tím pérem byla skoro na konci dráhy. A byla tam prý dávaná nová. Nejde to servem přišponovat, aby se ta kladka víc napnula?
nejde leda kratší řemen...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
norok86
Přispěvovatel

Příspěvek od norok86 »

Ja jsem z Usti n/L, klidne ti na to kouknu ;)
Huml
Aktivista

Příspěvek od Huml »

Ladas píše:skáče mu hokejka klasika na 1Z AHU AFN
no a proč myslíš, že skáče, kvůli tý volnoběžce, já bych na to mrknul, když bude zaseklá, tak bych tím začal, možná, že ten napínák už bude načlej taky, na 90k předstihová spojka není a je to tam za chvíli vyjebaný, ten napínák
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

bibo.ul píše:neni problém,stačí se jen dohodnout kdy a kde, a dorazim,kdyžtak dej mobil a já se ti zejtra ozvu a dohodnem se
Volnobežku zjistis snadno,schod ten řemen z altiku a treba sroubovakem zablokuj skrz diry ve viku kotvu. Pak otacej tou volnobežkou,na jednu stranu musí brat a na druhou ne,jestli je volna a jde zlehka,tak už bude KO, nekdy je už rovnou zadrena. Nebo jestli mas klimu,tak ji zapni a ktomu vsechny spotrebice a pozoruj ten řemen,jestli zacne skakat a ten napinak mlejt, tak je to jasný,řemen ani sundavat nemusis. Jinak ten napínak bejvá pekne vymlacenej, a to tak že vymele futra a ten hliník, kde je to futro strcený. A dostat tam zpet zezadu tu pružinu na sroubky, taky radost.
vita
Přispěvovatel

Příspěvek od vita »

U starejch 66kW bez klimy volnoběžka neni jinak je vždycky. Viděl bych to na právě na zadřenou volnoběžku. Jinak ta hokejka na napínáku se má čas od času vyndat vyčistit a promazat (taková práce to zas neni), ale nikdo to nedělá proto tak odcházej.
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw :) )
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“