Seat Cordoba 1,9 TDi 81kw,velká hlučnost motoru
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nejde leda kratší řemen...conti píše:Teď jsem koukal na jednu oktávku, která hlučí zrovna tak, a přišlo mi jako by byl řemen málo našponovanej. Ta kladka s tím pérem byla skoro na konci dráhy. A byla tam prý dávaná nová. Nejde to servem přišponovat, aby se ta kladka víc napnula?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
Volnobežku zjistis snadno,schod ten řemen z altiku a treba sroubovakem zablokuj skrz diry ve viku kotvu. Pak otacej tou volnobežkou,na jednu stranu musí brat a na druhou ne,jestli je volna a jde zlehka,tak už bude KO, nekdy je už rovnou zadrena. Nebo jestli mas klimu,tak ji zapni a ktomu vsechny spotrebice a pozoruj ten řemen,jestli zacne skakat a ten napinak mlejt, tak je to jasný,řemen ani sundavat nemusis. Jinak ten napínak bejvá pekne vymlacenej, a to tak že vymele futra a ten hliník, kde je to futro strcený. A dostat tam zpet zezadu tu pružinu na sroubky, taky radost.bibo.ul píše:neni problém,stačí se jen dohodnout kdy a kde, a dorazim,kdyžtak dej mobil a já se ti zejtra ozvu a dohodnem se
- vita
- Přispěvovatel
U starejch 66kW bez klimy volnoběžka neni jinak je vždycky. Viděl bych to na právě na zadřenou volnoběžku. Jinak ta hokejka na napínáku se má čas od času vyndat vyčistit a promazat (taková práce to zas neni), ale nikdo to nedělá proto tak odcházej.
Vento, AFN 81kw + čip (zatim nevim kolik ale jede líp než orig. 81kw
)