Spekáne karbidy??? Hmmmm?? No mám sa čo učiť pretože je poznám do len semi organiku (používa med ako dodatočný absorbent tepla), semi keramika a, semikeramika b, keramika, sinter metal (spekané železo), karbon.....Venca píše:Neni to keramika, jsou to slinute karbidy. Ta kulata lamela je organicka.
správná spojka pro TDI
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
...to be or not to be... - faster
-
- Aktivista
Trapne lehceJim píše:to jde z 1.9TDI dostat i víc než 510N.m.?titan0306 píše:A co nad 510Nm?![]()
ale nedivil bych se zas tolik...

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
- Stingray
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
pohoda aj ja som sa chvílu trápil čo je to v preklade slovíčko "slinuté".....hhahhaaVenca píše:To Stingray: Omlouvam se, jasne, ze jsem uletel, myslel jsem na neco jineho nebo co jedna se jasne o spekane kovy. je mi jasne, ze jste to pochopili..... sorry
Aj tak najviac sa u mna ujalo slovíčko "hobby bastler".....
...to be or not to be... - faster
se mi nesměj, zase do toho tolik nevidím...Forest píše:Trapne lehceJim píše:to jde z 1.9TDI dostat i víc než 510N.m.?titan0306 píše:A co nad 510Nm?![]()
ale nedivil bych se zas tolik...Chce to jen poradny turbo, poradny trysky, poradny chip a jeste "par malickosti"

vím, že 400N.m a víc je běžný, ale nad 500, to jsem neslyšel...

Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

....Jime, nic si z toho nedělej, Forest je asi Stingův odchovanec, jak se zdá z jeho příspěvků. Všechno je prakticky hračka...TEORETICKY......jsem strojní inženýr, tak vím, že spočítat a říct teoretické možnosti jde vždy....ale pak praxeJim píše:se mi nesměj, zase do toho tolik nevidím...![]()
vím, že 400N.m a víc je běžný, ale nad 500, to jsem neslyšel...

VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
....tak jestli to myslel ze srandy, tak to beru zpět.....Lusťa píše:No já myslim,že v tomhle případě to Forest myslel z legrace.To co popsal, to zde na foru už zná každý a těmi maličkostmi myslel Know how. Tak jsem to aspoň pochopil já......
VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s