Komfortka GOLF IV

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

slovacek.milos
Aktivista
Odpovědi: 0

Příspěvek od slovacek.milos »

kevino píše:poistka ;)
kevino na jakéforum chodíš není tě tu moc vidět chybíš nebo tě sežrala práce :? miloš ;)
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

maj mozky
Naposledy upravil(a) 001marcus dne 30 lis 2010, 20:04, celkem upraveno 1 x.
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

stahovačky maj mozky,..,..zjistil sem,že je to propojený i s centrálem,..mě sice u dveřích řidiče cvaká,ale nezamyká a na kufru necvaká vůbec,tak jestli to nebude tim,...dál mi nejdou ai zrcátka,...odpojil sem "housenku" u dveří a izolace drátů byla porušená,.že byli vidět samotné kabely ale ty byli neporušené,..ale bylo už šero,..tak to prověřím až zítra za světla,....ale fakt už nevím,.chce to pomalu,..od drátu ke drátu,..pučit si řídící jednotku komfortu,..jo,kde přesně vlastně je? za pojistkovym boxem? ,......možná to bude náká prkotinka,..pojistka a tak,..protože mi nejde ani vnitřní osvětlení a dokonce ani zásuvka,..je to hrůza,.....a to sem autotronik ( diagnostika automobilů)
slovacek.milos
Aktivista

,......možná to bude náká prkotinka,..pojistka a tak,..protože mi nejde ani vnitřní osvětlení a dokonce ani zásuvka,..je to hrůza,.....a to sem autotronik ( diagnostika automobilů)[/quote]

i si automechanik z toho si nic nedělej s centrálem nehne ani nezasvěcený autoelektrikář,

ale pořád nic neděláš, čumíš do toho jak vrána do kosti

máš schéma pojistek a relátek už sji prosvítil související pojistky :? vzít jen posjítku a říct okem je dobrá je nesmysl, co vag už sji našel související jednotky centrálu a stahovaček,zjistil závady, prověřil akční členy, :?

to je jen začátek pak celková revize edení pinů koster, podobnou zívadu způsobí jeden uhnilý pin v mozku

dělje něco miloš :roll:
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

jj,..odmetu z auta 20 cm sněhu a zajedu do dílny,..já totiž čekal na vyádření dopraváka,..ptal sem se ho totiž, jestli to auto musim hned přihlašovat,co sem ho koupil( má německej techničák) tak sem s tim zatim nic moc nedělal,...kdybych náhodou musel ject rychle na dovozovou technickou,..ale on řek, že správně by se to mělo přihlásit do 10 dnů,ale je to jedno,..ale prej si mám hlavně udělat co nejdřív pojistku,....takže tu si zaplatim a jedu s tim do garáže:-) a tam už na něco přídu,..,..proto jsem zatim hledal rozumy zde, časté příčiny adělal sem si obrázek,jak budu postupovat, :-)
Koukám,že ta řj komfortu ovládá docela dost věcí,..a je mi divný že tak často odchází,co sem se tu dočet,...já myslel že němci= nejlepší elektrika (hm)
slovacek.milos
Aktivista

obrázek si dělej tlačítkem hledat sem se to řeší miloš
pasa
Přispěvovatel

Příspěvek od pasa »

Je to komfortka ,přesně to smý jsem měl taky,nejdřín to dělalo jenom občas a potupně se to zhoršovalo,dokonce si to i troubilo kdy chtělo,v přístojovce a na gatewayi se občsas objevila závada "ztráta komunikace ,jednotka komfortu".Vyměnil jsem jí a byl klid.Jednu do krátkýho golfa tady ještě mám,koupil jsem jí a pak zjistil že do dlouhýho má jinj firmware a že pátý dveře fungujou jinak ,tak jsem musel koupit jinou.Kdybys jí potřeboval tak řekni.
A4 8K5
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

nemusel jsi kupovat jinou, dá se to upravit..
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

potřebuju aby uměla 4x el. okna a dálkovej centrál,..ale ten neni nutnej,budu otevírat nejspíš klíčkem,..musel bych si to sesynchronizovat,..mám golfa prosinec 1998,...kdyžtak jí vyndám a napíšu sem její číslo
zx6ninja
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zx6ninja »

sháněj 1j0959799ah
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

to śouhlasí až na poslední písmeno,který mám jiný
1J0 959 799 N
zneklidnuje mě ale,že na motorku ve dveřích začíná 1J1 959 ,.... to by asi nemělo být,nebo je to jedno?
POZOR, možná jsem vyřešil závadu,vyndal sem komfortku a tam žádná voda,všechno čistý,ale jeden malinkej hajzlík,..vypadá to jako můstek je odtrhlej,..což to může způsobovat,pošlu sem foto,snad to bude vidět
(hm)
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

Obrázek
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

je to tam špatně vidět, je to přesně mezi konektorama,vyznačil sem to slabym červenym rámečkem,..je to ten první ´můstek´ od okraje
cosby
Aktivista

Příspěvek od cosby »

zaletuj to a uvidíš
001marcus
Přispěvovatel

Příspěvek od 001marcus »

tak sem zaletoval,stejně to nejde,....tak sem taky někde čet,m že mám vyzkoušet přívod do komfortky-konkrétně na svorce menší(15 pinové pin č. 13 proti kostře a musí tam být napětí
Má komfortka něco společnýho s otevíránim oken klíčkem? protože to de (wallbash)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“