GT2052 do AFN
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bugs : ta redukce na olej je tvuj vyrobek nebo je to instalovano nekde seriove ? spodni priruba s pletencem na olej - da se teda pouzit ta delsi, ktera se dava na vozy co maj turbo a svody deleny ? nebo musis nejak upravovat tu celokovovou z 2.5ky ?
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
O1 ASV Dieselpower 173HP 410Nm na ND
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Tu redukci jsem si nechal vyrobit, bo nic takového jsem nikde nesehnal. Odtokovou hadici si nechávám dělat přesně na míru. Ta puvodní z 2052 je uplně jiná.flekyc píše:Bugs : ta redukce na olej je tvuj vyrobek nebo je to instalovano nekde seriove ? spodni priruba s pletencem na olej - da se teda pouzit ta delsi, ktera se dava na vozy co maj turbo a svody deleny ? nebo musis nejak upravovat tu celokovovou z 2.5ky ?
jj je jina prave, ale ta z delenyho turba taky nejde, promeroval jsem to baj voko a nebude sedet. co by stala sada mezikusu svodu, priruby na vejfuk, horni obtokove redukce a spodniho odtokoveho vedeni ? jestli je to teda mozne v kupe sehnat pres tebeBugs.Bunny píše:Tu redukci jsem si nechal vyrobit, bo nic takového jsem nikde nesehnal. Odtokovou hadici si nechávám dělat přesně na míru. Ta puvodní z 2052 je uplně jiná.flekyc píše:Bugs : ta redukce na olej je tvuj vyrobek nebo je to instalovano nekde seriove ? spodni priruba s pletencem na olej - da se teda pouzit ta delsi, ktera se dava na vozy co maj turbo a svody deleny ? nebo musis nejak upravovat tu celokovovou z 2.5ky ?
asi to bude zajimat vic lidi
VW Passat 2.0TDI CR 103kw CBAB
DIESELPOWER cooperation
DIESELPOWER cooperation
Se pridavamflekyc píše:jj je jina prave, ale ta z delenyho turba taky nejde, promeroval jsem to baj voko a nebude sedet. co by stala sada mezikusu svodu, priruby na vejfuk, horni obtokove redukce a spodniho odtokoveho vedeni ? jestli je to teda mozne v kupe sehnat pres tebeBugs.Bunny píše:Tu redukci jsem si nechal vyrobit, bo nic takového jsem nikde nesehnal. Odtokovou hadici si nechávám dělat přesně na míru. Ta puvodní z 2052 je uplně jiná.flekyc píše:Bugs : ta redukce na olej je tvuj vyrobek nebo je to instalovano nekde seriove ? spodni priruba s pletencem na olej - da se teda pouzit ta delsi, ktera se dava na vozy co maj turbo a svody deleny ? nebo musis nejak upravovat tu celokovovou z 2.5ky ?
asi to bude zajimat vic lididiky
- Bugs.Bunny
- Aktivista
Vychází to cca 1500,-czkflekyc píše:jj je jina prave, ale ta z delenyho turba taky nejde, promeroval jsem to baj voko a nebude sedet. co by stala sada mezikusu svodu, priruby na vejfuk, horni obtokove redukce a spodniho odtokoveho vedeni ? jestli je to teda mozne v kupe sehnat pres tebeBugs.Bunny píše:Tu redukci jsem si nechal vyrobit, bo nic takového jsem nikde nesehnal. Odtokovou hadici si nechávám dělat přesně na míru. Ta puvodní z 2052 je uplně jiná.flekyc píše:Bugs : ta redukce na olej je tvuj vyrobek nebo je to instalovano nekde seriove ? spodni priruba s pletencem na olej - da se teda pouzit ta delsi, ktera se dava na vozy co maj turbo a svody deleny ? nebo musis nejak upravovat tu celokovovou z 2.5ky ?
asi to bude zajimat vic lididiky
- L_u_c_k_y_n
- Přispěvovatel
tak GT2052 je doma
teď otázka jak ho do auta nacpat
vadí u mazaní,když nebude kolmo ale asi jen v 30* spádu?
nejde mi sem vložit foto k sakru
teď otázka jak ho do auta nacpat
vadí u mazaní,když nebude kolmo ale asi jen v 30* spádu?
nejde mi sem vložit foto k sakru
EX Cordoba Tdi AFN, VA ,ATD+keramika, s764,FMIC,chip DP 165ps
EX Leon Tdi ALH 66kW -> VKLR 2.5bar, Mirulu soft 260hp
Daily TSI CBZB 77kw
For Fun Corvette c4 5.7 V8
Daily TSI CBZB 77kw
- L_u_c_k_y_n
- Přispěvovatel
myslel sem ho tam dát nějak tak,v týhle poloze ...
takže teda ne
daj se povolit dmychadlová a výfuková čast turba a otočit,tak že by se turbo nerozvážilo? chtělo by to teda mít mazání co nejvíc kolmo..nějakej nápad?
takže teda ne
daj se povolit dmychadlová a výfuková čast turba a otočit,tak že by se turbo nerozvážilo? chtělo by to teda mít mazání co nejvíc kolmo..nějakej nápad?
Daily TSI CBZB 77kw
Daily TSI CBZB 77kw
- L_u_c_k_y_n
- Přispěvovatel
TDIfun píše:Turbem jde natacet ale je to dost slozite musi se prevratavat ruzne dily turba atd. Pustil jses do tezke upravy. Tohle neni jen tak.
jjj žádná sranda to asi nebude....
jediný,co mě drží nad vodou a dává mi chuť se tím zabejvat a pokud možno dokončit,že mám možnost cokoliv potřebnýho vyrobit za pár vočí jako ruzný mezikusy,mazací trubky atd
Daily TSI CBZB 77kw
Daily TSI CBZB 77kw
Rozmyslal som nad tym ked by si zohnal vyfukove zvody z Passata AHU tak by to v takejto polohe namontovat islo a ani by nepretrcalo nad kapotu aspon podla mojho odhadu.L_u_c_k_y_n píše:myslel sem ho tam dát nějak tak,v týhle poloze ...
![]()
takže teda ne![]()